רון יוחננוב מגיש טארט חורפי עם גבינת ברי ופקאנים

טארט חורפי פשוט להכנה ומרהיב ביופיו מבית היוצר של רון יוחננוב. עם גבינת ברי, פקאנים וניחוח רוזמרין, הוא הולך לגנוב את ההצגה
טארט חורפי פשוט להכנה ומרהיב ביופיו מבית היוצר של רון יוחננוב. עם גבינת ברי, פקאנים וניחוח רוזמרין, הוא הולך לגנוב את ההצגה
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    4863
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4863.0 קק״ל 4863.0 קק״ל
    פחמימות 403.0 גרם 403.0 גרם
    שומן 322.7 גרם 322.7 גרם
    נתרן 1771.2 מ״ג 1771.2 מ״ג
    חלבון 90.1 גרם 90.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 169.5 גרם 169.5 גרם
    כולסטרול 369.6 מ״ג 369.6 מ״ג
    סידן 345.2 מ״ג 345.2 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 237.5 מ״ג 237.5 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    4863
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4863.0 קק״ל 4863.0 קק״ל
    פחמימות 403.0 גרם 403.0 גרם
    שומן 322.7 גרם 322.7 גרם
    נתרן 1771.2 מ״ג 1771.2 מ״ג
    חלבון 90.1 גרם 90.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 169.5 גרם 169.5 גרם
    כולסטרול 369.6 מ״ג 369.6 מ״ג
    סידן 345.2 מ״ג 345.2 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 237.5 מ״ג 237.5 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


זילוף


אופן הכנה:

  1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות על טורבו.
  2. פותחים את הבצק על נייר אפייה. חורצים בעזרת סכין צורה של מסגרת של בערך 4 ס”מ מכל צד ומניחים את השוליים על המלבן שנשאר (כלומר, מגביהים את השוליים).

    טארט חורפי 2
    מזלפים שמן זית ודבש. צילום: רון יוחננוב

  3. מורחים במרכז הבצק את גבינת השמנת.
  4. מניחים מעל את פרוסות הגבינה, את הפקאנים והרוזמרין.
  5. מברישים בביצה את שולי הבצק.

    טארט חורפי 1
    אופים בתנור עד להזהבה. צילום: רון יוחננוב

  6. מזלפים מעל הכל מעט שמן זית, דבש וקורט מלח.
  7. אופים בתנור במשך 20 דקות או עד הזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רון יוחננוב מגיש טארט חורפי עם גבינת ברי ופקאנים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות