-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 501.3 קק״ל 2005.4 קק״לפחמימות 79.7 גרם 318.8 גרםשומן 28.8 גרם 115.0 גרםנתרן 65.0 מ״ג 260.1 מ״גחלבון 2.8 גרם 11.0 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.3 גרםשומן רווי 17.3 גרם 69.1 גרםכולסטרול 94.5 מ״ג 378.0 מ״גסידן 106.0 מ״ג 424.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 167.7 מ״ג 670.9 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות501
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 501.3 קק״ל 2005.4 קק״לפחמימות 79.7 גרם 318.8 גרםשומן 28.8 גרם 115.0 גרםנתרן 65.0 מ״ג 260.1 מ״גחלבון 2.8 גרם 11.0 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.3 גרםשומן רווי 17.3 גרם 69.1 גרםכולסטרול 94.5 מ״ג 378.0 מ״גסידן 106.0 מ״ג 424.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 167.7 מ״ג 670.9 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 501 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
הגשה
-
300 מ"ל גלידת וניל
-
1/4 כוס סירופ קרמלאו סירופ ריבת חלב / שוקולד
אופן הכנה
- חותכים את הלחם ל4-5 פרוסות עבות וחותכים את החלק הקשה של הלחם.
- מערבבים בקערה את החמאה, הסוכר והדבש עד לקבלת מרקם אחיד ונוח למריחה.
- מורחים את פרוסות הלחם בממרח החמאה מכל הצדדים ואופים בנינג׳ה גריל בתוכנית ״אפייה״ בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות. חשוב להקפיד באמצע האפייה (לאחר 10 דקות) להפוך את פרוסות הלחם ולהמשיך את האפייה עד לקבלת גוון זהוב אחיד ויפה מכל הצדדים של הלחם.
- מוציאים, נותנים ללחם לנוח מעט - ההיקף מתקשה ומקבל קראסט נעים וטעים - מגישים עם גלידה וממרח מועדף (שוקולד / קרמל / ריבת חלב). בתאבון.
אופן הכנה
- חותכים את הלחם ל4-5 פרוסות עבות וחותכים את החלק הקשה של הלחם.
- מערבבים בקערה את החמאה, הסוכר והדבש עד לקבלת מרקם אחיד ונוח למריחה.
- מורחים את פרוסות הלחם בממרח החמאה מכל הצדדים ואופים בנינג׳ה גריל בתוכנית ״אפייה״ בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות. חשוב להקפיד באמצע האפייה (לאחר 10 דקות) להפוך את פרוסות הלחם ולהמשיך את האפייה עד לקבלת גוון זהוב אחיד ויפה מכל הצדדים של הלחם.
- מוציאים, נותנים ללחם לנוח מעט - ההיקף מתקשה ומקבל קראסט נעים וטעים - מגישים עם גלידה וממרח מועדף (שוקולד / קרמל / ריבת חלב). בתאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן