טראפלס שוקולד וטחינה

מה יכול להיות יותר טוב משוקולד? טראפלס שוקולד וטחינה משודרגים עם שקדים קלויים ודבש. אור בן אוליאל מלמד כיצד מכינים בקלות טראפלס ללא שמנת
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

טראפלס

אופן הכנה

  1. ממסים שוקולד במיקרוגל, מערבבים היטב עד שהוא הופך נוזלי וחלק.
  2. מוסיפים לשוקולד הנוזלי טחינה ודבש ומערבבים היטב.
  3. מעבירים לתבנית בגודל 20X20 מרופדת בנייר אפייה, מפזרים מעל את השקדים.
  4. מקפיאים עד להתייצבות.
  5. חותכים לגודל הרצוי ושומרים בקירור עד להגשה.

הערות

  • לגרסה טבעונית מחליפים את הדבש בסילאן

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 25 מנות
קלוריות 113.3 קק״ל 2833.6 קק״ל
פחמימות 7.5 גרם 186.3 גרם
שומן 8.6 גרם 214.2 גרם
נתרן 5.9 מ״ג 146.9 מ״ג
חלבון 2.2 גרם 54.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.8 גרם 44.4 גרם
שומן רווי 2.3 גרם 56.8 גרם
כולסטרול 0.2 מ״ג 4.0 מ״ג
סידן 23.2 מ״ג 579.8 מ״ג
ברזל 1.3 מ״ג 33.5 מ״ג
אשלגן 94.1 מ״ג 2352.3 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 16.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    Avatar

    רצוי תמיד להוסיף את גודל התבנית !

      Avatar
      Foody Foody

      נכון, צודקת! הוספנו את גודל התבנית למתכון. בהצלחה!

    Avatar
    דינה מזרחי

    במה ניתן להמיר את השקדים והטחינה, יש אלרגיה לשקדים אגוזים וסומסום

      Avatar
      Foody Foody

      היי, אנחנו ממליצים להשתמש במתכון אחר. את המצרכים הללו קשה להמיר באחרים במתכון זה. בהצלחה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody