טריק לבישול דג: פילה לברק עטוף בירוקים
פילה לברק עטוף בירוקים: את הדג הזה נבשל בטריק של אידוי שישמור לנו על הדג עסיסי וטעים. אתם הולכים להיות בהלם מכמה שהשיטה הזו הולכת לשדרג לכם את הדגים. תהנו!
פילה לברק עטוף בירוקים: את הדג הזה נבשל בטריק של אידוי שישמור לנו על הדג עסיסי וטעים. אתם הולכים להיות בהלם מכמה שהשיטה הזו הולכת לשדרג לכם את הדגים. תהנו!
- רובי מיכאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 422.3 קק״ל 844.7 קק״לפחמימות 24.3 גרם 48.7 גרםשומן 14.6 גרם 29.2 גרםנתרן 899.4 מ״ג 1798.8 מ״גחלבון 50.0 גרם 100.1 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 4.4 גרםשומן רווי 3.4 גרם 6.8 גרםכולסטרול 86.0 מ״ג 172.0 מ״גסידן 93.0 מ״ג 186.0 מ״גברזל 3.8 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 1134.8 מ״ג 2269.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות422
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 422.3 קק״ל 844.7 קק״לפחמימות 24.3 גרם 48.7 גרםשומן 14.6 גרם 29.2 גרםנתרן 899.4 מ״ג 1798.8 מ״גחלבון 50.0 גרם 100.1 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 4.4 גרםשומן רווי 3.4 גרם 6.8 גרםכולסטרול 86.0 מ״ג 172.0 מ״גסידן 93.0 מ״ג 186.0 מ״גברזל 3.8 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 1134.8 מ״ג 2269.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 0.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 422 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 לימון בינוני
-
2 פילה דגי לברק
-
1/2 צרור פטרוזיליה
-
1/2 צרור כוסברה
-
1/2 פלפל צ’ילי ירוק בינוני
-
2 שיני שום
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 כפות שמן זית
-
2 כפות סילאן
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
- מניחים 2 ניירות אפייה אחד על השני.
- פורסים לימון ומניחים את הפרוסות על חצי אחד של נייר האפייה.
- מניחים את פילה הדג על הלימונים.
- קוצצים יחד את שאר המרכיבים במתכון בעזרת קוצץ ירקות עד לקבלת מרקם של משחה.
- מורחים את הדגים בנדיבות בירוקים.
- מקפלים את החצי הפנוי של נייר האפייה על החצי של הדגים ובעזרת האצבעות מקפלים ומהדקים את שתי הקצוות של נייר האפייה כדי שהאדים ישמרו ויבשלו את הדג (ראו דוגמא בסרטון).
- מניחים את הדגים על רשת בתוך תבנית ומכניסים לתנור למשך 20 דקות בדיוק. מוכן בתאבון!
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
- מניחים 2 ניירות אפייה אחד על השני.
- פורסים לימון ומניחים את הפרוסות על חצי אחד של נייר האפייה.
- מניחים את פילה הדג על הלימונים.
- קוצצים יחד את שאר המרכיבים במתכון בעזרת קוצץ ירקות עד לקבלת מרקם של משחה.
- מורחים את הדגים בנדיבות בירוקים.
- מקפלים את החצי הפנוי של נייר האפייה על החצי של הדגים ובעזרת האצבעות מקפלים ומהדקים את שתי הקצוות של נייר האפייה כדי שהאדים ישמרו ויבשלו את הדג (ראו דוגמא בסרטון).
- מניחים את הדגים על רשת בתוך תבנית ומכניסים לתנור למשך 20 דקות בדיוק. מוכן בתאבון!
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
יש תחליף ללימונים, למי שמנוע מחמוץ?
הי נטליה. במתכון הזה אין תחליף ללימון, אנחנו ממליצים לך לחפש מתכון לדגים שאת יותר מתחברת אליו בקישור הבא: https://foody.co.il/category/%d7%93%d7%92%d7%99%d7%9d/
וואו נראה טוב ועסיסי…
אפשר עם פילה אמנון (מושט) ????
בהחלט