יונית צוקרמן וקרין גורן מכינות עוגת גבינה אפויה עם אפרסקים

יונית צוקרמן במתכון לעוגת גבינה עשירה, עם בצק פריך וחצאי אפרסקים שמשדרגים את העוגה האהובה בטעמי פרי חמצמצים ובמראה אביבי וחגיגי
יונית צוקרמן במתכון לעוגת גבינה עשירה, עם בצק פריך וחצאי אפרסקים שמשדרגים את העוגה האהובה בטעמי פרי חמצמצים ובמראה אביבי וחגיגי
  • קרין גורן
שמרו
כשר
39 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    823
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 823.2 קק״ל 6585.6 קק״ל
    פחמימות 94.3 גרם 754.4 גרם
    שומן 38.9 גרם 311.1 גרם
    נתרן 417.2 מ״ג 3337.2 מ״ג
    חלבון 21.7 גרם 173.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 18.8 גרם
    שומן רווי 15.3 גרם 122.8 גרם
    כולסטרול 263.7 מ״ג 2109.9 מ״ג
    סידן 205.9 מ״ג 1646.9 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 1456.0 מ״ג 11647.6 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 17.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    823
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 823.2 קק״ל 6585.6 קק״ל
    פחמימות 94.3 גרם 754.4 גרם
    שומן 38.9 גרם 311.1 גרם
    נתרן 417.2 מ״ג 3337.2 מ״ג
    חלבון 21.7 גרם 173.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 18.8 גרם
    שומן רווי 15.3 גרם 122.8 גרם
    כולסטרול 263.7 מ״ג 2109.9 מ״ג
    סידן 205.9 מ״ג 1646.9 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 1456.0 מ״ג 11647.6 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 17.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
39 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תחתית בצק פריך

בלילה

שטרויזל

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק הפריך: שמים במעבד מזון את כל החומרים למעט החלמונים. טוחנים חצי דקה, מוסיפים את החלמונים ומערבבים עד שהכל מתאחד ומתקבל בצק (יש להימנע מערבוב יתר).
  2. מרדדים את הבצק על תחתית התבנית (שומרים את שאריות הבצק ליצירת פירורים שמפזרים בסוף על העוגה או מערבבים את מרכיבי השטוריזל כפי שהם מפורטים במתכון - לשיקולכם). מרססים את שולי התבנית במעט תרסיס שמן בטעם חמאה.
  3. מכינים את מילוי הגבינה: בקערת המיקסר מקציפים את הביצים עם 2 החלבונים שנותרו מהבצק. מוסיפים את הסוכר, הגבינה, השמנת, הקורנפלור, סוכר הוניל, אבקת האינסטנט פודינג וגרידת הלימון ומערבלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  4. מרכיבים את העוגה: מחממים תנור לחום של 160 מעלות טורבו.
  5. שופכים את הבלילה לתבנית (מעל הבצק) מסדרים מעל את חצאי האפרסקים (החלק הקמור כלפי מעלה) ומפזרים את הפירורים מעל.
  6. מכניסים את העוגה לתנור למשך שעה. כעבור שעה מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור מבלי לפתוח את דלת התנור!
  7. כעבור שעה ניתן להוציא את העוגה מהתנור, לצנן עוד קצת ולפזר מעט אבקת סוכר מלמעלה.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יונית צוקרמן וקרין גורן מכינות עוגת גבינה אפויה עם אפרסקים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (49)

Avatar

    Avatar
    סמדר מזרחי

    יש לכם טעות בהכנת השטרויזל, לא כתבתם עליו כלום. אם תקראו את המתכון תראו שלתחתית הבצק יש מרכיבים אחרים מהשטרויזל,

      Avatar
      מערכת Foody

      היי סמדר, הוספנו כעת באופן ההכנה. אפשר להשתמש בתחתית או להכין שטרויזל ייעודי. תודה רבה על עירור תשומת הלב

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות