יסודות המטבח: איך מכינים את השניצל המושלם? וגם שניצל בגרסה בריאה!

נטע לויה מלמדת אותנו את השיטה המושלמת להכנת שניצל ביתי, סופר קראנצ'י עם ציפוי מושלם! וגם איך מכינים שניצל אפוי בתנור ואיזה חלק מומלץ להשתמש לאפייה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

מרינדה

אופן הכנה

  1. מכינים את המרינדה: מערבבים את כל מצרכי המרינדה היטב בעזרת מטרפה, מכניסים את חזות העוף ומשרים.
  2. אם יש לכם זמן 4-5 שעות הכי טוב. אם לא, גם חצי שעה יעשה את העבודה.
  3. מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק.
  4. מכינים צלחת עם פירורי לחם וצלחת עם קמח וטובלים: לוקחים חזה עוף מהמרינדה, טובלים בקמח, שוב במרינדה ולפירורי הלחם.
    אם אתם אוהבים ציפוי עבה, אפשר לטבול שוב במרינדה ושוב לצפות בפירורי לחם.
  5. מטגנים את השניצלים ומעבירים לנייר סופג.
  6. לגרסה האפויה: מכינים את אותה המרינדה, אבל הפעם משתמשים בנתח שנקרא פילה עוף - נתח יותר עסיסי שטוב לאפייה בתנור. מוציאים מהמרינדה אחרי השרייה, טובלים בקמח, טובלים שוב במרינדה ומעבירים לקופסה עם פירורי לחם (זה יקצר את הזמן ויעזור לכם לצפות היטב את הפילה מכל הצדדים).
  7. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  8. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה, מניחים את הפילטים ע”ג הנייר ומתיזים ספרי שמן על כל אחד מהשניצלים.
  9. מכניסים ל-20 דק’ אפייה, בתיאבון!
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 75.6 קק״ל 453.4 קק״ל
פחמימות 4.2 גרם 25.0 גרם
שומן 4.1 גרם 24.7 גרם
נתרן 111.1 מ״ג 666.5 מ״ג
חלבון 5.7 גרם 34.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.9 גרם
שומן רווי 1.2 גרם 7.2 גרם
כולסטרול 169.2 מ״ג 1015.2 מ״ג
סידן 26.5 מ״ג 158.7 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 5.3 מ״ג
אשלגן 84.9 מ״ג 509.4 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 2.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (10)

    Avatar
    רוית פיטוסי

    גם אני שמה חרדל וזה משדרג חובה לנסות!!!

    Avatar
    מרי-אן

    מעולה!!! הגרסה הבריאה בול לדיאטה שלי וטעים ממש

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody