יסודות המטבח: איך מכינים את השניצל המושלם? וגם שניצל בגרסה בריאה!

נטע לויה מלמדת אותנו את השיטה המושלמת להכנת שניצל ביתי, סופר קראנצ'י עם ציפוי מושלם! וגם איך מכינים שניצל אפוי בתנור ואיזה חלק מומלץ להשתמש לאפייה
נטע לויה מלמדת אותנו את השיטה המושלמת להכנת שניצל ביתי, סופר קראנצ'י עם ציפוי מושלם! וגם איך מכינים שניצל אפוי בתנור ואיזה חלק מומלץ להשתמש לאפייה
  • נטע לויה
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    78
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 78.4 קק״ל 470.2 קק״ל
    פחמימות 4.2 גרם 25.0 גרם
    שומן 4.5 גרם 27.1 גרם
    נתרן 166.3 מ״ג 997.7 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 34.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 7.2 גרם
    כולסטרול 168.8 מ״ג 1012.8 מ״ג
    סידן 25.3 מ״ג 151.5 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 81.7 מ״ג 490.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    78
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 78.4 קק״ל 470.2 קק״ל
    פחמימות 4.2 גרם 25.0 גרם
    שומן 4.5 גרם 27.1 גרם
    נתרן 166.3 מ״ג 997.7 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 34.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 7.2 גרם
    כולסטרול 168.8 מ״ג 1012.8 מ״ג
    סידן 25.3 מ״ג 151.5 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 81.7 מ״ג 490.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
12 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדה


אופן הכנה

  1. מכינים את המרינדה: מערבבים את כל מצרכי המרינדה היטב בעזרת מטרפה, מכניסים את חזות העוף ומשרים.
  2. אם יש לכם זמן 4-5 שעות הכי טוב. אם לא, גם חצי שעה יעשה את העבודה.
  3. מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק.
  4. מכינים צלחת עם פירורי לחם וצלחת עם קמח וטובלים: לוקחים חזה עוף מהמרינדה, טובלים בקמח, שוב במרינדה ולפירורי הלחם.
    אם אתם אוהבים ציפוי עבה, אפשר לטבול שוב במרינדה ושוב לצפות בפירורי לחם.
  5. מטגנים את השניצלים ומעבירים לנייר סופג.
  6. לגרסה האפויה: מכינים את אותה המרינדה, אבל הפעם משתמשים בנתח שנקרא פילה עוף - נתח יותר עסיסי שטוב לאפייה בתנור. מוציאים מהמרינדה אחרי השרייה, טובלים בקמח, טובלים שוב במרינדה ומעבירים לקופסה עם פירורי לחם (זה יקצר את הזמן ויעזור לכם לצפות היטב את הפילה מכל הצדדים).
  7. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  8. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה, מניחים את הפילטים ע”ג הנייר ומתיזים ספרי שמן על כל אחד מהשניצלים.
  9. מכניסים ל-20 דק’ אפייה, בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יסודות המטבח: איך מכינים את השניצל המושלם? וגם שניצל בגרסה בריאה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      כשהשמן רותח, מכניסים את השניצלים לטיגון ואז אפשר להנמיך קצת את הלהבה לחצי.

    Avatar
    שושי

    פשוט וואוו של שניצל אמא אני מתה!!!!

      Avatar
      Foody Foody

      שמחים שאהבת! 🙂

    Avatar
    Oscar Friedman

    בחלק של האפיה אם תשימו 20 דקות תיבשו את השניצל למוות

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות