
יסודות המטבח: איך מכינים את השניצל המושלם? וגם שניצל בגרסה בריאה!
נטע לויה מלמדת אותנו את השיטה המושלמת להכנת שניצל ביתי, סופר קראנצ'י עם ציפוי מושלם! וגם איך מכינים שניצל אפוי בתנור ואיזה חלק מומלץ להשתמש לאפייה
נטע לויה מלמדת אותנו את השיטה המושלמת להכנת שניצל ביתי, סופר קראנצ'י עם ציפוי מושלם! וגם איך מכינים שניצל אפוי בתנור ואיזה חלק מומלץ להשתמש לאפייה
- נטע לויה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 88.6 קק״ל 531.8 קק״לפחמימות 4.2 גרם 25.4 גרםשומן 5.3 גרם 31.5 גרםנתרן 184.8 מ״ג 1108.9 מ״גחלבון 6.5 גרם 39.2 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.9 גרםשומן רווי 1.4 גרם 8.4 גרםכולסטרול 196.9 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 28.6 מ״ג 171.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 4.3 מ״גאשלגן 90.1 מ״ג 540.6 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל שעה
-
קלוריות89
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 88.6 קק״ל 531.8 קק״לפחמימות 4.2 גרם 25.4 גרםשומן 5.3 גרם 31.5 גרםנתרן 184.8 מ״ג 1108.9 מ״גחלבון 6.5 גרם 39.2 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.9 גרםשומן רווי 1.4 גרם 8.4 גרםכולסטרול 196.9 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 28.6 מ״ג 171.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 4.3 מ״גאשלגן 90.1 מ״ג 540.6 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 3.2 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 89 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
1 ק"ג שניצל עוף טרי פרוס דקמעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה
מרינדה
-
4 ביצים L
-
1/2 לימון בינוניסחוט
-
1 כף חרדל דיז’וןחלק או גרגירים
-
1 כף דבש
-
2 כפות רוטב סויה
טיגון

אופן הכנה
- מכינים את המרינדה: מערבבים את כל מצרכי המרינדה היטב בעזרת מטרפה, מכניסים את חזות העוף ומשרים.
- אם יש לכם זמן 4-5 שעות הכי טוב. אם לא, גם חצי שעה יעשה את העבודה.
- מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק.
- מכינים צלחת עם פירורי לחם וצלחת עם קמח וטובלים: לוקחים חזה עוף מהמרינדה, טובלים בקמח, שוב במרינדה ולפירורי הלחם.
אם אתם אוהבים ציפוי עבה, אפשר לטבול שוב במרינדה ושוב לצפות בפירורי לחם. - מטגנים את השניצלים ומעבירים לנייר סופג.
- לגרסה האפויה: מכינים את אותה המרינדה, אבל הפעם משתמשים בנתח שנקרא פילה עוף - נתח יותר עסיסי שטוב לאפייה בתנור. מוציאים מהמרינדה אחרי השרייה, טובלים בקמח, טובלים שוב במרינדה ומעבירים לקופסה עם פירורי לחם (זה יקצר את הזמן ויעזור לכם לצפות היטב את הפילה מכל הצדדים).
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה, מניחים את הפילטים ע”ג הנייר ומתיזים ספרי שמן על כל אחד מהשניצלים.
- מכניסים ל-20 דק’ אפייה, בתיאבון!
אופן הכנה
- מכינים את המרינדה: מערבבים את כל מצרכי המרינדה היטב בעזרת מטרפה, מכניסים את חזות העוף ומשרים.
- אם יש לכם זמן 4-5 שעות הכי טוב. אם לא, גם חצי שעה יעשה את העבודה.
- מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק.
- מכינים צלחת עם פירורי לחם וצלחת עם קמח וטובלים: לוקחים חזה עוף מהמרינדה, טובלים בקמח, שוב במרינדה ולפירורי הלחם.
אם אתם אוהבים ציפוי עבה, אפשר לטבול שוב במרינדה ושוב לצפות בפירורי לחם. - מטגנים את השניצלים ומעבירים לנייר סופג.
- לגרסה האפויה: מכינים את אותה המרינדה, אבל הפעם משתמשים בנתח שנקרא פילה עוף - נתח יותר עסיסי שטוב לאפייה בתנור. מוציאים מהמרינדה אחרי השרייה, טובלים בקמח, טובלים שוב במרינדה ומעבירים לקופסה עם פירורי לחם (זה יקצר את הזמן ויעזור לכם לצפות היטב את הפילה מכל הצדדים).
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה, מניחים את הפילטים ע”ג הנייר ומתיזים ספרי שמן על כל אחד מהשניצלים.
- מכניסים ל-20 דק’ אפייה, בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות