כדורי אוראו במעבד מזון בכמה דקות!

כדורי שוקולד מעוגיות אוראו מפוררות, מעבדים במעבד מזון, מגלגלים, מקררים וזוללים באהבה! הילדים יאהבו ואתם תאהבו את זה שזה פשוט וקל להכנה!
כדורי שוקולד מעוגיות אוראו מפוררות, מעבדים במעבד מזון, מגלגלים, מקררים וזוללים באהבה! הילדים יאהבו ואתם תאהבו את זה שזה פשוט וקל להכנה!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    192
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 191.6 קק״ל 3832.0 קק״ל
    פחמימות 19.1 גרם 382.5 גרם
    שומן 11.9 גרם 237.4 גרם
    נתרן 52.9 מ״ג 1058.6 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 38.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 84.8 גרם
    כולסטרול 0.7 מ״ג 14.1 מ״ג
    סידן 39.0 מ״ג 780.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 60.8 מ״ג 1216.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    192
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 191.6 קק״ל 3832.0 קק״ל
    פחמימות 19.1 גרם 382.5 גרם
    שומן 11.9 גרם 237.4 גרם
    נתרן 52.9 מ״ג 1058.6 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 38.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 84.8 גרם
    כולסטרול 0.7 מ״ג 14.1 מ״ג
    סידן 39.0 מ״ג 780.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 60.8 מ״ג 1216.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. טוחנים את העוגיות במעבד מזון דק-דק (כמו קמח).

    טוחנים את העוגיות במעבד מזון. צילום: שניר גואטה
    טוחנים את העוגיות במעבד מזון. צילום: שניר גואטה

  2. שמים את העוגיות המפוררות בקערה, ומוסיפים את ממרח השוקולד והשמנת (מבלי לחמם או להקציף אותה).
  3. מערבבים בתוך קערת מעבד המזון את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה, ומניחים לה לכמה דקות להתייצב.
  4. מגלגלים את התערובת לכדורים - אם רוצים, מצפים את הכדורים בשוקולד מומס או בסוכריות צבעונית/ אגוזי לוז גרוסים.

    מומלץ לצנן לפני ההגשה. צילום: שניר גואטה
    מומלץ לצנן לפני ההגשה. צילום: שניר גואטה

  5. מומלץ להעביר לצינון לאחר הגלגול ולפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כדורי אוראו במעבד מזון בכמה דקות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות