![דים סאם מדפי אורז](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2022/07/23205700/%D7%9E%D7%96%D7%A8%D7%97-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%91-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%99-222668-Medium-1100x733.jpg)
כיסון עם פטנט: דים סאם מדפי אורז עם סלמון ותוספות מפנקות
- נעמה רן
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 69.6 קק״ל 695.7 קק״לפחמימות 2.6 גרם 25.7 גרםשומן 2.2 גרם 22.2 גרםנתרן 55.3 מ״ג 553.4 מ״גחלבון 7.2 גרם 71.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 0.4 גרם 3.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.1 מ״ג 0.9 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 2.1 מ״ג 20.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 32 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות70
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 69.6 קק״ל 695.7 קק״לפחמימות 2.6 גרם 25.7 גרםשומן 2.2 גרם 22.2 גרםנתרן 55.3 מ״ג 553.4 מ״גחלבון 7.2 גרם 71.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 0.4 גרם 3.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.1 מ״ג 0.9 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 2.1 מ״ג 20.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
מנה של מסעדה שהכי קל להכין בבית! דים סאם נפלאים ממולאים בסלמון, ג’ינג’ר, שום, בצל ירוק ורוטב סויה איכותי. במקרה הזה גם סלמון מופשר יעשה עבודה מצויינת כשכל המיצים הטעימים שלו יישמרו בתוך הדים סאם. אפשר לאדות את הכיסונים, אבל טיגון הבסיס הופך אותם קריספים ורכים ביחד – תענוג גדול!
מרכיבים 11 | זמן הכנה 32 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 70 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
![plus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/plus.png)
![minus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/minus.png)
דפי אורז
-
10 יחידות דפי אורזמזרח מערבעגולים, קוטר 16 ס"מ
מילוי
-
350 גרם סלמון טרימפולט, קצוץ גס או חתוך לקוביות של 1 סמ"ר
-
2 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
2 כפות בצל ירוקקצוץ, או עירית קצוצה
-
1 כפית שורש ג’ינג’רמגורד
-
1 שן שוםכתושה
-
1 כפית קורנפלור
רוטב לבחירתכם
-
מזרח מערב
-
מזרח מערב
-
מזרח מערב
-
מזרח מערב
![](https://foody-media.s3.eu-west-1.amazonaws.com/w_images/loader.gif)
אופן הכנה
- מערבבים את כל מרכיבי המילוי.
מערבבים את כל מרכיבי המילוי. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל - מכינים קערת מים ליד משטח העבודה. טובלים דף אורז במים במשך 20 שניות עד שהוא מתגמש ומניחים על משטח העבודה.
- שמים כף מהמילוי במרכז דף האורז, אוספים את השוליים ומסובבים תוך כדי הידוק.
אוספים את שולי דף האורז ומסובבים תוך כדי הידוק. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל - חוזרים על הפעולה עם יתר הדפים ומניחים את הדים סאם המוכנים על צלחת או מגבת יבשה כשהם אינם נוגעים זה בזה, אחרת הם נדבקים אחד לשני.
- מחממים מעט שמן במחבת ומניחים בה את הדים סאם על בסיסם כשהם אינם נוגעים זה בזה.
שמים את הדים סאם במחבת. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל - מטגנים את הדים סאם 2-3 דקות עד שהתחתית מזהיבה והסלמון עשוי. מגישים מיד עם אחד הרטבים.
דים סאם מדפי אורז. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל
אופן הכנה
- מערבבים את כל מרכיבי המילוי.
- מכינים קערת מים ליד משטח העבודה. טובלים דף אורז במים במשך 20 שניות עד שהוא מתגמש ומניחים על משטח העבודה.
- שמים כף מהמילוי במרכז דף האורז, אוספים את השוליים ומסובבים תוך כדי הידוק.
- חוזרים על הפעולה עם יתר הדפים ומניחים את הדים סאם המוכנים על צלחת או מגבת יבשה כשהם אינם נוגעים זה בזה, אחרת הם נדבקים אחד לשני.
- מחממים מעט שמן במחבת ומניחים בה את הדים סאם על בסיסם כשהם אינם נוגעים זה בזה.
- מטגנים את הדים סאם 2-3 דקות עד שהתחתית מזהיבה והסלמון עשוי. מגישים מיד עם אחד הרטבים.
![](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2022/07/23210810/%D7%9E%D7%96%D7%A8%D7%97-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%91-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%99-222655-Medium_720x250_acf_cropped.jpg)