כל הטריקים לעוף מוקפץ ברוטב תפוזים וצ’ילי מתוק
כמה דקות עבודה ויש לכם מנה משגעת של עוף מוקפץ ברוטב תפוזים וצ'ילי מתוק, מנה שכולם אוהבים גם הגדולים וגם הקטנים. אורז לבן ליד ואתם מסודרים
כמה דקות עבודה ויש לכם מנה משגעת של עוף מוקפץ ברוטב תפוזים וצ'ילי מתוק, מנה שכולם אוהבים גם הגדולים וגם הקטנים. אורז לבן ליד ואתם מסודרים
- בת חן דיאמנט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 542.9 קק״ל 2171.7 קק״לפחמימות 30.6 גרם 122.6 גרםשומן 18.5 גרם 74.1 גרםנתרן 744.4 מ״ג 2977.7 מ״גחלבון 60.4 גרם 241.8 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.4 גרםשומן רווי 2.7 גרם 10.7 גרםכולסטרול 184.3 מ״ג 737.2 מ״גסידן 29.9 מ״ג 119.7 מ״גברזל 2.3 מ״ג 9.1 מ״גאשלגן 1011.4 מ״ג 4045.7 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 9.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות543
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 542.9 קק״ל 2171.7 קק״לפחמימות 30.6 גרם 122.6 גרםשומן 18.5 גרם 74.1 גרםנתרן 744.4 מ״ג 2977.7 מ״גחלבון 60.4 גרם 241.8 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.4 גרםשומן רווי 2.7 גרם 10.7 גרםכולסטרול 184.3 מ״ג 737.2 מ״גסידן 29.9 מ״ג 119.7 מ״גברזל 2.3 מ״ג 9.1 מ״גאשלגן 1011.4 מ״ג 4045.7 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 9.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 543 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
-
1 ק"ג פילה עוףחוצים כל פילה לשניים
-
1/2 כוס קמח טמפורהמזרח מערב
-
1/4 כפית פלפל לבן טחון
-
3 כפות שמן קנולהלהקפצה
רוטב
-
1/2 כוס מיץ תפוזים
-
1/3 כוס חומץ אורזמזרח מערב
-
1/4 כוס רוטב סויהמזרח מערב
-
1 כוס ציר עוףאו מים
-
1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
3 כפות סוכר לבן
הגשה
-
2 כפות שומשוםמזרח מערבקלוי
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: שמים את כל החומרים בסיר ומצמצמים על להבה גדולה למשך כ-10-15 דקות עד לדרגת הסמיכות הרצויה, בסיום הצמצום מוסיפים את השומשום.
- מקפיצים את העוף: מתבלים את העוף בפלפל ומקמחים אותו בקמח הטמפורה.
- מחממים ווק על להבה גדולה, כשהווק מעלה עשן מוסיפים את השמן ואת העוף, מקפיצים ומערבבים עד להשחמה כחמש דקות (תלוי בעוצמת הלהבה).
- מוסיפים את הרוטב לעוף וממשיכים לבשל כשתי דקות עד שהרוטב מסמיך והעוף מתכסה ברוטב.
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: שמים את כל החומרים בסיר ומצמצמים על להבה גדולה למשך כ-10-15 דקות עד לדרגת הסמיכות הרצויה, בסיום הצמצום מוסיפים את השומשום.
- מקפיצים את העוף: מתבלים את העוף בפלפל ומקמחים אותו בקמח הטמפורה.
- מחממים ווק על להבה גדולה, כשהווק מעלה עשן מוסיפים את השמן ואת העוף, מקפיצים ומערבבים עד להשחמה כחמש דקות (תלוי בעוצמת הלהבה).
- מוסיפים את הרוטב לעוף וממשיכים לבשל כשתי דקות עד שהרוטב מסמיך והעוף מתכסה ברוטב.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן