כל הטריקים לעוף מוקפץ ברוטב תפוזים וצ’ילי מתוק

כמה דקות עבודה ויש לכם מנה משגעת של עוף מוקפץ ברוטב תפוזים וצ'ילי מתוק, מנה שכולם אוהבים גם הגדולים וגם הקטנים. אורז לבן ליד ואתם מסודרים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

עוף

רוטב

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: שמים את כל החומרים בסיר ומצמצמים על להבה גדולה למשך כ-10-15 דקות עד לדרגת הסמיכות הרצויה, בסיום הצמצום מוסיפים את השומשום.
  2. מקפיצים את העוף: מתבלים את העוף בפלפל ומקמחים אותו בקמח הטמפורה.
  3.  מחממים ווק על להבה גדולה, כשהווק מעלה עשן מוסיפים את השמן ואת העוף, מקפיצים ומערבבים עד להשחמה כחמש דקות (תלוי בעוצמת הלהבה).
  4. מוסיפים את הרוטב לעוף וממשיכים לבשל כשתי דקות עד שהרוטב מסמיך והעוף מתכסה ברוטב.
מנה לכל המשפחה
מנה לכל המשפחה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 242.9 קק״ל 971.7 קק״ל
פחמימות 30.6 גרם 122.6 גרם
שומן 12.0 גרם 47.9 גרם
נתרן 631.9 מ״ג 2527.7 מ״ג
חלבון 4.2 גרם 16.8 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.4 גרם
שומן רווי 1.3 גרם 5.1 גרם
כולסטרול 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
סידן 17.4 מ״ג 69.7 מ״ג
ברזל 1.3 מ״ג 5.4 מ״ג
אשלגן 176.4 מ״ג 705.7 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    אורית ענבר

    תמשיכו להביא מתכונים אסיאתים

הצג עוד