מבשלים עם המפונים: עוף מוקפץ עם ירקות ונודלס של נופר בן דוד

נופר בן דוד שפונתה משדרות למלון הרברט סמואל בירושלים מכינה ביחד עם שף המלון מוקפץ עוף עם ירקות ונודלס - מנה קלה ומהירה, מושלמת לילדים
נופר בן דוד שפונתה משדרות למלון הרברט סמואל בירושלים מכינה ביחד עם שף המלון מוקפץ עוף עם ירקות ונודלס - מנה קלה ומהירה, מושלמת לילדים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    495
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 494.5 קק״ל 1977.9 קק״ל
    פחמימות 46.3 גרם 185.2 גרם
    סוכר 15.1 גרם 60.4 גרם
    שומן 9.5 גרם 38.1 גרם
    נתרן 930.5 מ״ג 3722.1 מ״ג
    חלבון 46.3 גרם 185.2 גרם
    סיבים תזונתיים 8.9 גרם 35.6 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 6.4 גרם
    כולסטרול 29.0 מ״ג 116.0 מ״ג
    סידן 114.7 מ״ג 459.0 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 17.8 מ״ג
    אשלגן 718.7 מ״ג 2874.8 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    495
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 494.5 קק״ל 1977.9 קק״ל
    פחמימות 46.3 גרם 185.2 גרם
    סוכר 15.1 גרם 60.4 גרם
    שומן 9.5 גרם 38.1 גרם
    נתרן 930.5 מ״ג 3722.1 מ״ג
    חלבון 46.3 גרם 185.2 גרם
    סיבים תזונתיים 8.9 גרם 35.6 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 6.4 גרם
    כולסטרול 29.0 מ״ג 116.0 מ״ג
    סידן 114.7 מ״ג 459.0 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 17.8 מ״ג
    אשלגן 718.7 מ״ג 2874.8 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור

״מבשלים עם המפונים״ של קנור הינה אחת היוזמות המרגשות והחשובות שאירחנו בפודי בתקופה האחרונה.

עשרות אלפי מפונים, מהדרום ומהצפון, עדיין שוהים בבתי מלון ברחבי הארץ, ואחד הדברים שהם הכי מתגעגעים אליו הוא ריח התבשילים שעולה מהסירים במטבח הביתי שלהם. הגעגוע לחוויית הבישול הביתי והסעודה המשפחתית המשותפת הוא המנוע מאחורי מיזם חדש של קנור, אשר חבר לחברה למתנ”סים ולמלונות הרברט סמואל ירושלים וסטאי כנרת כדי לאפשר לכמה מהמפונים רגע של “בית רחוק מהבית” ולהגיש להם אוכל של בית שבושל במטבח בית המלון.

לקחנו את המתכונים שהכי מזכירים להם את הבית וביקשנו מהם ללמד את שף המלון כיצד להכין אותו – ממרק חרירה עד מוקפץ ועוף בתנור.

קבלו הצצה לאחד המתכונים שהם הכי בית: המוקפץ של נופר בן דוד משדרות. כבר כמה חודשים שנופר שוהה בבית המלון הרברט סמואל ירושלים עם ילדיה, במסגרת הפרויקט היא לימדה את השף קובי איך עושים מוקפץ של בית (טיזר: מיקס רטבים).

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים שמן במחבת וצורבים את העוף/הבשר. מעבירים לקערה.
  2. מוסיפים למחבת עוד שמן ואת כל הירקות הקשים - הבצל, הגזר והפלפלים. מקפיצים כמה דקות לריכוך.
  3. מוסיפים למחבת את כל הירקות הרכים יותר - הפטריות, התירס, הכרוב והנבטים.
  4. מוסיפים את התבלינים - הפפריקה, המלח והפלפל שחור.
  5. מקפיצים הכול במחבת עד לריכוך.
  6. מוסיפים את רוטב הסויה של קנור, רוטב טריאקי, רוטב צ’ילי מתוק ורוטב צ’ילי חריף.
  7. מוסיפים את הנודלס המוכן ואת העוף למחבת ומערבבים.
  8. מגישים בקערה עם שומשום/קצח, ניתן להוסיף גם בוטנים קצוצים (במידה ואין אלרגיים).
עוף מוקפץ עם ירקות ונודלס של נופר בן דוד2
עוף מוקפץ עם ירקות ונודלס של נופר בן דוד. צילום: רועי טהר
נופר בן דוד עם השף קובי מכינים עוף מוקפץ עם ירקות ונודלס
נופר בן דוד מלמדת את השף קובי להכין עוף מוקפץ עם ירקות ונודלס. צילום: אורן בן חקון
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות