כנאפה אטריות אורז ללא גלוטן
אוהבים כנאפה אבל נמנעים מגלוטן? קבלו מתכון מקורי וטעים במיוחד של כנאפה אטריות אורז בלי טיפת קמח. ממלאים בגבינות שאוהבים ונהנים מקינוח מתוק
אוהבים כנאפה אבל נמנעים מגלוטן? קבלו מתכון מקורי וטעים במיוחד של כנאפה אטריות אורז בלי טיפת קמח. ממלאים בגבינות שאוהבים ונהנים מקינוח מתוק
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 703.8 קק״ל 4222.5 קק״לפחמימות 96.6 גרם 579.8 גרםשומן 27.1 גרם 162.9 גרםנתרן 407.3 מ״ג 2444.0 מ״גחלבון 17.6 גרם 105.9 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 10.5 גרםשומן רווי 15.6 גרם 93.7 גרםכולסטרול 66.7 מ״ג 400.0 מ״גסידן 369.9 מ״ג 2219.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 183.9 מ״ג 1103.2 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 11.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות704
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 703.8 קק״ל 4222.5 קק״לפחמימות 96.6 גרם 579.8 גרםשומן 27.1 גרם 162.9 גרםנתרן 407.3 מ״ג 2444.0 מ״גחלבון 17.6 גרם 105.9 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 10.5 גרםשומן רווי 15.6 גרם 93.7 גרםכולסטרול 66.7 מ״ג 400.0 מ״גסידן 369.9 מ״ג 2219.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 183.9 מ״ג 1103.2 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 11.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 704 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
כנאפה
-
450 גרם אטריות אורז דקיקותמזרח מערב
-
100 גרם חמאה
-
20גרם או 2 כפות אבקת סוכר
-
250 גרם גבינת ריקוטה 5%
-
250 גרם גבינת עיזים למריחה
הגשה
-
1 חופן פיסטוקים קלופים קלויים
אופן הכנה
- מכינים את הסירופ: מערבבים בסיר קטן את הסוכר והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 2 דקות. אם רוצים, מוסיפים את מי הוורדים ומערבבים. משאירים בצד.
- מכינים את הכנאפה: חולטים את האטריות במים רותחים לכמה שניות ומסננים מיד. מנקזים היטב את המים.
- ממיסים את החמאה במיקרוגל.
- מחזירים את האטריות לקערה, יוצקים מעל את החמאה, מוסיפים את אבקת הסוכר, ובעזרת ידיים מערבבים היטב כדי שכל האטריות יהיו מכוסות בחמאה מכל הצדדים.
- מפוררים ומערבבים יחד את שני סוגי הגבינות.
- מחממים מחבת גדולה (24-26 ס”מ), מפזרים חצי מכמות האטריות ומהדקים היטב לתחתית. מטגנים על להבה נמוכה כ-5 דקות, עד להופעת סימני הזהבה.
- מפזרים מעל התחתית את הגבינה באופן אחיד. משאירים כ-0.5 ס”מ שוליים נקיים.
- מפזרים מעל את החצי הנותר של האטריות ומהדקים.
- ממשיכים לטגן עוד כ-4 דקות, עד שהתחתית משחימה יפה.
- הופכים את הכנאפה על צלחת רחבה, מחזירים למחבת ומטגנים עד להזהבה גם בצד השני.
- יוצקים מעל את סירופ הסוכר, מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים את הפיסטוק ומגישים.
הפקה מסחרית לחברת מזרח מערב
אופן הכנה
- מכינים את הסירופ: מערבבים בסיר קטן את הסוכר והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 2 דקות. אם רוצים, מוסיפים את מי הוורדים ומערבבים. משאירים בצד.
- מכינים את הכנאפה: חולטים את האטריות במים רותחים לכמה שניות ומסננים מיד. מנקזים היטב את המים.
- ממיסים את החמאה במיקרוגל.
- מחזירים את האטריות לקערה, יוצקים מעל את החמאה, מוסיפים את אבקת הסוכר, ובעזרת ידיים מערבבים היטב כדי שכל האטריות יהיו מכוסות בחמאה מכל הצדדים.
- מפוררים ומערבבים יחד את שני סוגי הגבינות.
- מחממים מחבת גדולה (24-26 ס”מ), מפזרים חצי מכמות האטריות ומהדקים היטב לתחתית. מטגנים על להבה נמוכה כ-5 דקות, עד להופעת סימני הזהבה.
- מפזרים מעל התחתית את הגבינה באופן אחיד. משאירים כ-0.5 ס”מ שוליים נקיים.
- מפזרים מעל את החצי הנותר של האטריות ומהדקים.
- ממשיכים לטגן עוד כ-4 דקות, עד שהתחתית משחימה יפה.
- הופכים את הכנאפה על צלחת רחבה, מחזירים למחבת ומטגנים עד להזהבה גם בצד השני.
- יוצקים מעל את סירופ הסוכר, מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים את הפיסטוק ומגישים.
הפקה מסחרית לחברת מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (11)
הכנתי ויצא מעולה! תודה רבה!
שמחים שאהבת!
במה אפשר להחליף את הגבינת עיזים?
אפשר להמיר את גבינת העיזים בגבינה יבשה לא מאד מלוחה (כנען, טוב טעם, צפתית) ואם רוצם שהגבינה תמתח אפשר גם לערבב עם קצת מוצרלה מגוררת. בהצלחה!
מתכון מעולה וטעים!