< רקע נינג'ה

כנפיים אפויות ברוטב סויה ובלסמי בנינג’ה פודי

הנשנוש הכי טעים שיש: השף ישראל אהרוני מכין כנפיים אפויות ברוטב סויה ובלסמי. מנה נהדרת שאי אפשר להפסיק לאכול, אהובה מאוד על ילדים ומבוגרים
הנשנוש הכי טעים שיש: השף ישראל אהרוני מכין כנפיים אפויות ברוטב סויה ובלסמי. מנה נהדרת שאי אפשר להפסיק לאכול, אהובה מאוד על ילדים ומבוגרים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    1002
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1001.6 קק״ל 4006.3 קק״ל
    פחמימות 48.2 גרם 192.7 גרם
    שומן 57.4 גרם 229.6 גרם
    נתרן 1791.8 מ״ג 7167.1 מ״ג
    חלבון 77.6 גרם 310.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 17.1 גרם 68.2 גרם
    כולסטרול 460.7 מ״ג 1842.6 מ״ג
    סידן 105.0 מ״ג 420.1 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 14.0 מ״ג
    אשלגן 1082.4 מ״ג 4329.5 מ״ג
    אבץ 7.0 מ״ג 28.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    1002
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1001.6 קק״ל 4006.3 קק״ל
    פחמימות 48.2 גרם 192.7 גרם
    שומן 57.4 גרם 229.6 גרם
    נתרן 1791.8 מ״ג 7167.1 מ״ג
    חלבון 77.6 גרם 310.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 17.1 גרם 68.2 גרם
    כולסטרול 460.7 מ״ג 1842.6 מ״ג
    סידן 105.0 מ״ג 420.1 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 14.0 מ״ג
    אשלגן 1082.4 מ״ג 4329.5 מ״ג
    אבץ 7.0 מ״ג 28.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

כנפיים

הגשה


אופן הכנה

  1. שמים את הסיר הקרמי במכשיר ובתוכו את סלסלת cook and crisp.
  2. יוצקים פנימה 1/2 כוס מים.
  3. סוגרים עם מכסה סיר הלחץ, בוחרים עוצמה גבוהה ומכוונים ל-5 דקות במצב אידוי. חשוב לוודא שהשסתום נמצע על מצב Seal.
  4. בסיום הבישול משחררים את הלחץ על ידי הזזת השסתום למצב Vent ולאחר שכל האוויר יצא מסירים את המכסה.
  5. בינתיים מערבבים בקערה את השום הכתוש, המייפל, הסויה, החומץ הבלסמי, הג’ינג’ר והקינמון.
  6. מכניסים את הכנפיים (נקיות ויבשות) למרינדה. משרים במרינדה כמה דקות לספיגת טעמים.
  7. מחזירים את הכנפיים לסלסלה שבסיר (ללא המרינדה, שומרים על המרינדה בצד) וסוגרים עם מכסה ההשחמה.
  8. מכוונים למצב”‘טיגון באוויר חם”בטמפרטורה של 180 מעלות. מכוונים את הזמן ל-20 דקות ולוחצים על התחל.
  9. לאחר 10 דקות פותחים את המכסה, מברישים ביתרת המרינדה וממשיכים לטגן באוויר החם עד שהכנפיים מקבלות צבע זהוב ויפה.
  10. קוצצים את הבצל הירוק. מוציאים בזהירות את הכנפיים מהסלסילה לצלחת הגשה ומפזרים מעל מהבצל הירוק.

 

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כנפיים אפויות ברוטב סויה ובלסמי בנינג’ה פודי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    פירה גולדנברג

    לא ברור בשביל מה צריך להפעיל סיר לחץ בלי כלום?

      Avatar
      Foody team

      היי, לא הבנו את השאלה. בסיר יש כנפיים! זה המתכון!

    Avatar
    נורה ביטון

    שלום רב, לא הבנתי בשלב הראשון בבישול בלחץ, שמים את הכנפיים על הרשת?

      Avatar
      Foody team

      היי נורה, בשלב הבישול בלחץ הכנפיים עוד לא נמצאות במתכון. קראי שוב את סדר הסעיפים ועדכני אותנו איך יצא. בתיאבון!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות