
כנפיים אפויות ברוטב סויה ובלסמי בנינג’ה פודי
הנשנוש הכי טעים שיש: השף ישראל אהרוני מכין כנפיים אפויות ברוטב סויה ובלסמי. מנה נהדרת שאי אפשר להפסיק לאכול, אהובה מאוד על ילדים ומבוגרים
הנשנוש הכי טעים שיש: השף ישראל אהרוני מכין כנפיים אפויות ברוטב סויה ובלסמי. מנה נהדרת שאי אפשר להפסיק לאכול, אהובה מאוד על ילדים ומבוגרים
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1001.6 קק״ל 4006.3 קק״לפחמימות 48.2 גרם 192.7 גרםשומן 57.4 גרם 229.6 גרםנתרן 1791.8 מ״ג 7167.1 מ״גחלבון 77.6 גרם 310.5 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.8 גרםשומן רווי 17.1 גרם 68.2 גרםכולסטרול 460.7 מ״ג 1842.6 מ״גסידן 105.0 מ״ג 420.1 מ״גברזל 3.5 מ״ג 14.0 מ״גאשלגן 1082.4 מ״ג 4329.5 מ״גאבץ 7.0 מ״ג 28.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות1002
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1001.6 קק״ל 4006.3 קק״לפחמימות 48.2 גרם 192.7 גרםשומן 57.4 גרם 229.6 גרםנתרן 1791.8 מ״ג 7167.1 מ״גחלבון 77.6 גרם 310.5 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.8 גרםשומן רווי 17.1 גרם 68.2 גרםכולסטרול 460.7 מ״ג 1842.6 מ״גסידן 105.0 מ״ג 420.1 מ״גברזל 3.5 מ״ג 14.0 מ״גאשלגן 1082.4 מ״ג 4329.5 מ״גאבץ 7.0 מ״ג 28.0 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 1002 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים


כנפיים
-
20 כנפי עוף בינוניות
-
1/2 כוס מים
-
20 שיני שום
-
1/2 כוס סירופ מייפל
-
1/2 כוס רוטב סויה
-
1/4 כוס חומץ בלסמי
-
1 כף שורש ג’ינג’ר
-
1 כפית קינמון טחון
הגשה
-
3 גבעולי בצל ירוק

אופן הכנה
- שמים את הסיר הקרמי במכשיר ובתוכו את סלסלת cook and crisp.
- יוצקים פנימה 1/2 כוס מים.
- סוגרים עם מכסה סיר הלחץ, בוחרים עוצמה גבוהה ומכוונים ל-5 דקות במצב אידוי. חשוב לוודא שהשסתום נמצע על מצב Seal.
- בסיום הבישול משחררים את הלחץ על ידי הזזת השסתום למצב Vent ולאחר שכל האוויר יצא מסירים את המכסה.
- בינתיים מערבבים בקערה את השום הכתוש, המייפל, הסויה, החומץ הבלסמי, הג’ינג’ר והקינמון.
- מכניסים את הכנפיים (נקיות ויבשות) למרינדה. משרים במרינדה כמה דקות לספיגת טעמים.
- מחזירים את הכנפיים לסלסלה שבסיר (ללא המרינדה, שומרים על המרינדה בצד) וסוגרים עם מכסה ההשחמה.
- מכוונים למצב”‘טיגון באוויר חם”בטמפרטורה של 180 מעלות. מכוונים את הזמן ל-20 דקות ולוחצים על התחל.
- לאחר 10 דקות פותחים את המכסה, מברישים ביתרת המרינדה וממשיכים לטגן באוויר החם עד שהכנפיים מקבלות צבע זהוב ויפה.
- קוצצים את הבצל הירוק. מוציאים בזהירות את הכנפיים מהסלסילה לצלחת הגשה ומפזרים מעל מהבצל הירוק.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
אופן הכנה
- שמים את הסיר הקרמי במכשיר ובתוכו את סלסלת cook and crisp.
- יוצקים פנימה 1/2 כוס מים.
- סוגרים עם מכסה סיר הלחץ, בוחרים עוצמה גבוהה ומכוונים ל-5 דקות במצב אידוי. חשוב לוודא שהשסתום נמצע על מצב Seal.
- בסיום הבישול משחררים את הלחץ על ידי הזזת השסתום למצב Vent ולאחר שכל האוויר יצא מסירים את המכסה.
- בינתיים מערבבים בקערה את השום הכתוש, המייפל, הסויה, החומץ הבלסמי, הג’ינג’ר והקינמון.
- מכניסים את הכנפיים (נקיות ויבשות) למרינדה. משרים במרינדה כמה דקות לספיגת טעמים.
- מחזירים את הכנפיים לסלסלה שבסיר (ללא המרינדה, שומרים על המרינדה בצד) וסוגרים עם מכסה ההשחמה.
- מכוונים למצב”‘טיגון באוויר חם”בטמפרטורה של 180 מעלות. מכוונים את הזמן ל-20 דקות ולוחצים על התחל.
- לאחר 10 דקות פותחים את המכסה, מברישים ביתרת המרינדה וממשיכים לטגן באוויר החם עד שהכנפיים מקבלות צבע זהוב ויפה.
- קוצצים את הבצל הירוק. מוציאים בזהירות את הכנפיים מהסלסילה לצלחת הגשה ומפזרים מעל מהבצל הירוק.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
בשיתוף עם Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
לא ברור בשביל מה צריך להפעיל סיר לחץ בלי כלום?
היי, לא הבנו את השאלה. בסיר יש כנפיים! זה המתכון!
שלום רב, לא הבנתי בשלב הראשון בבישול בלחץ, שמים את הכנפיים על הרשת?
היי נורה, בשלב הבישול בלחץ הכנפיים עוד לא נמצאות במתכון. קראי שוב את סדר הסעיפים ועדכני אותנו איך יצא. בתיאבון!