
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל45 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים9
מצרכים
כנפיים
-
20 כנפי עוף בינוניות
-
1/2 כוס מים
-
20 שיני שום
-
1/2 כוס סירופ מייפל
-
1/2 כוס רוטב סויה
-
1/4 כוס חומץ בלסמי
-
1 כף שורש ג’ינג’ר
-
1 כפית קינמון טחון
הגשה
-
3 גבעולי בצל ירוק
אופן הכנה
- שמים את הסיר הקרמי במכשיר ובתוכו את סלסלת cook and crisp.
- יוצקים פנימה 1/2 כוס מים.
- סוגרים עם מכסה סיר הלחץ, בוחרים עוצמה גבוהה ומכוונים ל-5 דקות במצב אידוי. חשוב לוודא שהשסתום נמצע על מצב Seal.
- בסיום הבישול משחררים את הלחץ על ידי הזזת השסתום למצב Vent ולאחר שכל האוויר יצא מסירים את המכסה.
- בינתיים מערבבים בקערה את השום הכתוש, המייפל, הסויה, החומץ הבלסמי, הג’ינג’ר והקינמון.
- מכניסים את הכנפיים (נקיות ויבשות) למרינדה. משרים במרינדה כמה דקות לספיגת טעמים.
- מחזירים את הכנפיים לסלסלה שבסיר (ללא המרינדה, שומרים על המרינדה בצד) וסוגרים עם מכסה ההשחמה.
- מכוונים למצב”‘טיגון באוויר חם”בטמפרטורה של 180 מעלות. מכוונים את הזמן ל-20 דקות ולוחצים על התחל.
- לאחר 10 דקות פותחים את המכסה, מברישים ביתרת המרינדה וממשיכים לטגן באוויר החם עד שהכנפיים מקבלות צבע זהוב ויפה.
- קוצצים את הבצל הירוק. מוציאים בזהירות את הכנפיים מהסלסילה לצלחת הגשה ומפזרים מעל מהבצל הירוק.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
בשיתוף עם Ninja
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
1001.6
קק״ל
4006.3
קק״ל
פחמימות
48.2
גרם
192.7
גרם
שומן
57.4
גרם
229.6
גרם
נתרן
1791.8
מ״ג
7167.1
מ״ג
חלבון
77.6
גרם
310.5
גרם
סיבים תזונתיים
1.2
גרם
4.8
גרם
שומן רווי
17.1
גרם
68.2
גרם
כולסטרול
460.7
מ״ג
1842.6
מ״ג
סידן
168.4
מ״ג
673.5
מ״ג
ברזל
4.1
מ״ג
16.4
מ״ג
אשלגן
1222.7
מ״ג
4890.9
מ״ג
אבץ
7.3
מ״ג
29.4
מ״ג
תגובות (0)