כנפיים אפויות ברוטב סויה ובלסמי בנינג’ה פודי

הנשנוש הכי טעים שיש: השף ישראל אהרוני מכין כנפיים אפויות ברוטב סויה ובלסמי. מנה נהדרת שאי אפשר להפסיק לאכול, אהובה מאוד על ילדים ומבוגרים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

כנפיים

הגשה

אופן הכנה

  1. שמים את הסיר הקרמי במכשיר ובתוכו את סלסלת cook and crisp.
  2. יוצקים פנימה 1/2 כוס מים.
  3. סוגרים עם מכסה סיר הלחץ, בוחרים עוצמה גבוהה ומכוונים ל-5 דקות במצב אידוי. חשוב לוודא שהשסתום נמצע על מצב Seal.
  4. בסיום הבישול משחררים את הלחץ על ידי הזזת השסתום למצב Vent ולאחר שכל האוויר יצא מסירים את המכסה.
  5. בינתיים מערבבים בקערה את השום הכתוש, המייפל, הסויה, החומץ הבלסמי, הג’ינג’ר והקינמון.
  6. מכניסים את הכנפיים (נקיות ויבשות) למרינדה. משרים במרינדה כמה דקות לספיגת טעמים.
  7. מחזירים את הכנפיים לסלסלה שבסיר (ללא המרינדה, שומרים על המרינדה בצד) וסוגרים עם מכסה ההשחמה.
  8. מכוונים למצב”‘טיגון באוויר חם”בטמפרטורה של 180 מעלות. מכוונים את הזמן ל-20 דקות ולוחצים על התחל.
  9. לאחר 10 דקות פותחים את המכסה, מברישים ביתרת המרינדה וממשיכים לטגן באוויר החם עד שהכנפיים מקבלות צבע זהוב ויפה.
  10. קוצצים את הבצל הירוק. מוציאים בזהירות את הכנפיים מהסלסילה לצלחת הגשה ומפזרים מעל מהבצל הירוק.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 999.3 קק״ל 3997.3 קק״ל
פחמימות 47.1 גרם 188.6 גרם
שומן 57.3 גרם 229.2 גרם
נתרן 1737.0 מ״ג 6948.1 מ״ג
חלבון 77.7 גרם 310.9 גרם
סיבים תזונתיים 1.5 גרם 5.9 גרם
שומן רווי 17.1 גרם 68.4 גרם
כולסטרול 460.7 מ״ג 1842.6 מ״ג
סידן 168.2 מ״ג 672.9 מ״ג
ברזל 4.1 מ״ג 16.4 מ״ג
אשלגן 1209.5 מ״ג 4838.0 מ״ג
אבץ 7.5 מ״ג 29.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody