כנפיים פריכות עם פירה בטטה

שילוב טעמים מושלם: כנפיים פריכות וזהובות בניחוח עז של שום שמגישים יחד עם פירה בטטה מתקתק. והכל במכשיר אחד ובלי להפעיל תנור.
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

פירה בטטה

כנפיים

הגשה

אופן הכנה

  • מכינים את הפירה: קולפים וחותכים את תפוחי האדמה והבטטה לקוביות גדולות.
  • שמים את הסיר הקרמי במכשיר ומוסיפים את תפוחי האדמה, הבטטה והמלח. מכסים בהרבה מים.
  • סוגרים עם מכסה סיר הלחץ, מוודאים שהשסתום על מצב Seal ומפעילים על מצב סיר לחץ למשך 10 דקות.
  • משחררים את השסתום למעלה, פותחים ומוודאים שתפוחי האדמה רכים (תלוי בגודל שחתכתם). מסננים ומוציאים החוצה. מועכים לפירה חלק.
  • מכינים את הכנפיים: שמים את סלסלת Cook and Crisp בתוך הסיר ומניחים את הכנפיים בפנים.
  • מערבבים בקערה קטנה שמן זית, אבקת שום, פלפל, מלח ורוטב צ’ילי ומברישים את הכנפיים ברוטב.

  • סוגרים, מעבירים למצב טיגון באויר חם למשך 20 דקות ולוחצים על התחל. מומלץ מאוד לפתוח את המכסה פעם או פעמיים במהלך הצריבה כדי להבריש שוב את הכנפיים ברוטב.
  • מגישים חם עם הפירה וטבעות בצל ירוק מעל הכנפיים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 382.9 קק״ל 1531.5 קק״ל
פחמימות 16.5 גרם 66.2 גרם
שומן 24.9 גרם 99.6 גרם
נתרן 1926.8 מ״ג 7707.1 מ״ג
חלבון 23.5 גרם 93.9 גרם
סיבים תזונתיים 2.8 גרם 11.0 גרם
שומן רווי 6.1 גרם 24.3 גרם
כולסטרול 138.2 מ״ג 552.8 מ״ג
סידן 48.9 מ״ג 195.6 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג
אשלגן 489.3 מ״ג 1957.3 מ״ג
אבץ 1.7 מ״ג 6.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody