כרוב ממולא

מוכנים להתחיל לגלגל? בוא ללמוד כיצד להכין כרוב ממולא ביתי וטעים בקלות ובמהירות. עלי כרוב רכים במלית בשר ואורז ברוטב עשיר של עגבניות
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    14

מצרכים

כרוב ממולא

רוטב

אופן הכנה

  1. שמים את הכרוב השלם במקפיא לילה קודם ובבוקר מפשירים למשך שעתיים לפחות.
  2. מגרדים את הבצל של המילוי על פומפייה וקוצצים את הפטרוזיליה דק דק. מערבבים ביחד את כל מצרכי המילוי.
  3. שמים את הסיר הקרמי במכשיר ומעבירים למצב בישול/צריבה למשך 30 דקות. סוגרים עם מכסה ההשחמה וממתינים 5 דקות עד שהסיר יתחמם.
  4. קוצצים את הבצל לקוביות ושמים בסיר ביחד עם השמן. מטגנים עד שהבצל רך.
  5. מוסיפים את שאר מצרכי הרוטב ומערבבים. סוגרים את המכסה ומבשלים 15 דקות.
  6. בינתיים מפרידים את עלי הכרוב וממלאים. סוגרים היטב כמו אגרול.
  7. לאחר 15 דקות מוסיפים את הכרוב הממולא לסיר בצורה הדוקה וצמודה.
  8. מעבירים למצב אפייה/צלייה למשך 40 דקות וסוגרים עם מכסה ההשחמה. לוחצים על התחל.
  9. מומלץ לבדוק כבר אחרי 20 דקות אם המילוי מוכן ורך ואם אין צורך בעוד נוזלים.

 

ממלאים ומגלגלים
ממלאים ומגלגלים
מכינים את הרוטב
מכינים את הרוטב
כרוב ממולא
כרוב ממולא

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 508.0 קק״ל 2032.1 קק״ל
פחמימות 25.8 גרם 103.2 גרם
שומן 30.7 גרם 122.6 גרם
נתרן 1486.6 מ״ג 5946.4 מ״ג
חלבון 34.7 גרם 138.8 גרם
סיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.3 גרם
שומן רווי 9.6 גרם 38.3 גרם
כולסטרול 107.8 מ״ג 431.1 מ״ג
סידן 103.0 מ״ג 411.9 מ״ג
ברזל 5.2 מ״ג 20.7 מ״ג
אשלגן 970.1 מ״ג 3880.3 מ״ג
אבץ 6.6 מ״ג 26.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody