כריך אנטריקוט עם עגבניות שרי בפוקאצ’ה

כריך בשרי טעים ועסיסי של אהרוני בפוקצ'ה טרייה וביתית שאפשר להכין גם במכשיר הנינג'ה עם איולי עשיר ועגבניות שרי. אחלה ארוחה לבית, לעבודה או לארוח
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    21

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הפוקצ’ה: שמים בקערת מיקסר את הקמח, סוכר, רוזמרין, שמן ומים ומעבדים במיקסר בעזרת וו לישה 4 דקות עד לקבלת בצק.
  2. מוסיפים את המלח ומעבדים חמש דקות. מכסים בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח כשעה וחצי או עד שהבצק הכפיל את נפחו. הבצק דליל ויותר דומה לבלילה וזה בסדר .
  3. בתום ההתפחה, מחלקים את הבצק ל-6 חלקים בידיים משומנות ומניחים על משטח משומן או על נייר אפייה.
  4. מכניסים את סיר הבישול לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בפונקציה - BAKE מכוונים את הטמפרטורה ל190 מעלות ואת הזמן ל-7 דקות. לוחצים על STOP/START על מנת להתחיל את החימום. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת מכניסים את הפוקצ’ות, כל פעם שתיים. משטחים בזהירות כל 2 חלקי בצק יחד בסיר של מכשיר הנינג’ה.
    אופים 7 דקות (אם הפוקצ’ה לא זהובה מספיק לטעמכם אפשר לאפות עוד כמה דקות בודדות). ממשיכים כך עם יתרת הבצק עד שכל הפוקצ’ות מוכנות.
  5. מכינים את המילוימכניסים את פלטת הגריל לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בפונקציה GRILL מכוונים את הטמפרטורה לHIGH ואת הזמן ל-8 דקות. לוחצים על STOP/START על מנת להתחיל את החימום. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת  ממליחים ומפלפלים את הבשר, מדביקים לכל נתח עלה מרווה ומניחים על פלטת הגריל.
  6.  מתבלים בקערה את עגבניות השרי בשמן זית מלח ופלפל ומערבבים.
  7. מכינים את האיולי:  מערבבים בקערה את השום, המיונז, החרדל והבזיליקום.
  8. חוצים את הפוקאצ’ות ופותחים באמצע. מורחים את האיולי, מניחים מעל את הבשר, שמים עלי רוקט, בצל פרוס דק ועגבניות. סוגרים את הפוקאצ’ה ומגישים.
  9.  

    לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 784.8 קק״ל 4708.6 קק״ל
פחמימות 131.4 גרם 788.5 גרם
שומן 19.1 גרם 114.9 גרם
נתרן 2194.1 מ״ג 13164.6 מ״ג
חלבון 19.5 גרם 117.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 4.9 גרם
שומן רווי 2.6 גרם 15.8 גרם
כולסטרול 7.9 מ״ג 47.3 מ״ג
סידן 25.4 מ״ג 152.6 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 2.8 מ״ג
אשלגן 56.0 מ״ג 336.0 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

    Avatar
    בת-חן גמליאל

    יצא פצצה!!! חבל לא צילמתי בזכותכם עשיתי

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody