כשבא משהו מהיר וטעים מכינים סלופי ג’ו!
סלופי ג'ו זו קלאסיקה אמריקאית במיטבה! מה זה בעצם סלופי ג'ו? כריך בשר טחון מבושל עם שפע טעמים מתוקים, חריפים ומלוחים בלחמנייה קלויה. הילדים יעריצו אתכם!
סלופי ג'ו זו קלאסיקה אמריקאית במיטבה! מה זה בעצם סלופי ג'ו? כריך בשר טחון מבושל עם שפע טעמים מתוקים, חריפים ומלוחים בלחמנייה קלויה. הילדים יעריצו אתכם!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 710.4 קק״ל 2841.6 קק״לפחמימות 44.9 גרם 179.5 גרםשומן 41.5 גרם 166.1 גרםנתרן 988.6 מ״ג 3954.4 מ״גחלבון 37.6 גרם 150.4 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.5 גרםשומן רווי 10.4 גרם 41.7 גרםכולסטרול 120.6 מ״ג 482.5 מ״גסידן 56.1 מ״ג 224.4 מ״גברזל 5.1 מ״ג 20.3 מ״גאשלגן 836.6 מ״ג 3346.5 מ״גאבץ 8.5 מ״ג 34.0 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות710
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 710.4 קק״ל 2841.6 קק״לפחמימות 44.9 גרם 179.5 גרםשומן 41.5 גרם 166.1 גרםנתרן 988.6 מ״ג 3954.4 מ״גחלבון 37.6 גרם 150.4 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.5 גרםשומן רווי 10.4 גרם 41.7 גרםכולסטרול 120.6 מ״ג 482.5 מ״גסידן 56.1 מ״ג 224.4 מ״גברזל 5.1 מ״ג 20.3 מ״גאשלגן 836.6 מ״ג 3346.5 מ״גאבץ 8.5 מ״ג 34.0 מ״גסגור
נמאס לילדים מקציצות, שניצלים והמבורגרים? הכינו להם מנה מושלמת לכל המשפחה ברבע שעה עבודה גג. קבלו מתכון של סלופי ג’ו, הביס הכי מלכלך והכי מענג שתכניסו לפה. אם בא לכם בכלל לפנק את עצמכם שימו מעליו ביצת עין… אוף! חגיגה של סלופי ג’ו בבית!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 710 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
לבשר
-
4 כפות שמן זית
-
1/2 ק"ג בשר בקר טחוןללא הרבה שומן
-
1/2 בצל בינוניקצוץ
-
1/2 פלפל צ’ילי ירוק בינוניקצוץ
-
2 שיני שוםכתושות
-
1/2 כוס קטשופ
-
100גרם או 1 קופסה רסק עגבניות
-
1 כף סוכר לבן
-
1 כף רוטב ווסטרשר
-
1 כפית חרדל דיז’וןחלק
-
4 טיפות רוטב טבסקולא חובה
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 קורט פלפל שחור טחוןאו לפי הטעם
להגשה
-
4 לחמניות המבורגר בינוניותאו לחמניות בריוש
-
4 כפות מיונזאו איולי שום
-
1/4 צרור פטרוזיליה
-
1/2 בצל סגול קטןחתוך לפרוסות
אופן הכנה
- מכינים את הבשר: מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את הבשר הטחון. מערבבים היטב עד שהבשר נפרד לפירורים ומבושל (הופך לחום).
- מוסיפים את הבצל והפלפל צ’ילי ומערבבים.
- מוסיפים את השום ומערבבים עוד כ-2 דקות.
- מוסיפים את הקטשופ, רסק העגבניות, הסוכר, החרדל, רוטב הווסטרשר, הטבסקו, המלח והפלפל, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כ-20 דקות עד שהנוזלים מתאדים והרוטב מסמיך מעט (יש לערבב מדי פעם ולהזהר שהרוטב לא יישרף).
- מגישים את המנה: חוצים את הלחמניות וקולים אותן מעט בתנור או בטוסטר (מהסוג שנפתח).
- מורחים על הלחמניות מיונז או איולי שום, ממלאים כל לחמנייה בכמות נדיבה של תערובת הבשר, מוסיפים פטרוזיליה ובצל סגול ומגישים עם הרבה מפיות.
אופן הכנה
- מכינים את הבשר: מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את הבשר הטחון. מערבבים היטב עד שהבשר נפרד לפירורים ומבושל (הופך לחום).
- מוסיפים את הבצל והפלפל צ’ילי ומערבבים.
- מוסיפים את השום ומערבבים עוד כ-2 דקות.
- מוסיפים את הקטשופ, רסק העגבניות, הסוכר, החרדל, רוטב הווסטרשר, הטבסקו, המלח והפלפל, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כ-20 דקות עד שהנוזלים מתאדים והרוטב מסמיך מעט (יש לערבב מדי פעם ולהזהר שהרוטב לא יישרף).
- מגישים את המנה: חוצים את הלחמניות וקולים אותן מעט בתנור או בטוסטר (מהסוג שנפתח).
- מורחים על הלחמניות מיונז או איולי שום, ממלאים כל לחמנייה בכמות נדיבה של תערובת הבשר, מוסיפים פטרוזיליה ובצל סגול ומגישים עם הרבה מפיות.
מתכונים לארוחת ערב שילדים אוהבים:
הכנתם את המתכון?
כן