סיבה למסיבה – קוביות צלי בקר בבצלים ופטריות

יונית צוקרמן מכינה קוביות צלי בקר נימוחות עם בצלים, פטריות וערמונים, שמתבשלים יחדיו בבישול ארוך בתנור. ארוחה בשרית טעימה ומזינה שמתאימה במיוחד לארוחה משפחתית
יונית צוקרמן מכינה קוביות צלי בקר נימוחות עם בצלים, פטריות וערמונים, שמתבשלים יחדיו בבישול ארוך בתנור. ארוחה בשרית טעימה ומזינה שמתאימה במיוחד לארוחה משפחתית
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
55 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    682
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 682.3 קק״ל 6140.5 קק״ל
    פחמימות 20.4 גרם 184.0 גרם
    שומן 17.2 גרם 155.2 גרם
    נתרן 1951.6 מ״ג 17564.4 מ״ג
    חלבון 70.5 גרם 634.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 18.1 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 5.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 40.8 מ״ג 367.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 358.9 מ״ג 3230.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    682
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 682.3 קק״ל 6140.5 קק״ל
    פחמימות 20.4 גרם 184.0 גרם
    שומן 17.2 גרם 155.2 גרם
    נתרן 1951.6 מ״ג 17564.4 מ״ג
    חלבון 70.5 גרם 634.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 18.1 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 5.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 40.8 מ״ג 367.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 358.9 מ״ג 3230.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
55 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים בסיר שמן זית. מכניסים את קוביות הבשר ומטגנים כמה דקות מכל הכיוונים עד שהקוביות סגורות.
  2. מוציאים את קוביות הבשר ומניחים בצד.
  3. באותו הסיר, לא לשטוף אותו, אנחנו רוצים את כל הטעמים של הבשר, מכינים את התבשיל.
  4. פורסים בצלים לפרוסות עבות בצורת ירח ומכניסים לסיר לטיגון, כאשר הבצל מתחיל להזהיב זה הזמן להוסיף את הפטריות. מטגנים עד שהן מתכווצות ומגירות נוזלים.
  5. מוסיפים את הערמונים.
  6. מתבלים ומערבבים היטב עד שהתבלינים נטמעים בבצל ועוטפים את כולו.
  7. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  8. מחזירים את קוביות הבשר ומערבבים קלות. שופכים 2 כוסות מים רותחים - כמות המים בתבשיל צריכה להיות עד גובה הבשר. לא הרבה מים. אל תשכחו שהבצל בבישול ארוך מוציא נוזלים גם הוא. במידה וצריך עוד נוזלים, מוסיפים עוד מעט מים.
  9. מכסים את הסיר בנייר אפייה ובנייר כסף מעליו ומכניסים לתנור החם למשך חצי שעה.
  10. אחרי חצי שעה מורידים את חום התנור ל-180 מעלות טורבו למשך שעתיים וחצי. בתיאבון!
קוביות צלי בקר בבצלים ופטריות. צילום: שניר גואטה
קוביות צלי בקר בבצלים ופטריות. צילום: שניר גואטה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סיבה למסיבה – קוביות צלי בקר בבצלים ופטריות

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Yossi Moses

    פשוט מעדן

תגובות (41)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      הי לינדה, אפשר בהחלט. ספרי לנו איך יצא

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות