רקע ברימאג

לבבות אלפחורס רד וולווט

יום האהבה מתקרב ואיתו המתוקים! עוגיות אלפחורס רד וולווט עם קרם מסקרפונה מעודן, והפתעת ריבת חלב במרכז. פשוט ללקק את האצבעות
יום האהבה מתקרב ואיתו המתוקים! עוגיות אלפחורס רד וולווט עם קרם מסקרפונה מעודן, והפתעת ריבת חלב במרכז. פשוט ללקק את האצבעות
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    195
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 194.9 קק״ל 5845.7 קק״ל
    פחמימות 22.5 גרם 676.2 גרם
    שומן 11.0 גרם 328.9 גרם
    נתרן 22.4 מ״ג 673.4 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 71.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 15.8 גרם
    שומן רווי 6.4 גרם 191.6 גרם
    כולסטרול 40.9 מ״ג 1226.0 מ״ג
    סידן 20.2 מ״ג 606.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 39.8 מ״ג 1193.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    195
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 194.9 קק״ל 5845.7 קק״ל
    פחמימות 22.5 גרם 676.2 גרם
    שומן 11.0 גרם 328.9 גרם
    נתרן 22.4 מ״ג 673.4 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 71.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 15.8 גרם
    שומן רווי 6.4 גרם 191.6 גרם
    כולסטרול 40.9 מ״ג 1226.0 מ״ג
    סידן 20.2 מ״ג 606.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 39.8 מ״ג 1193.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
  2. מכינים את הבצק: מערבלים בקערת המיקסר עם וו גיטרה חמאה רכה עם אבקת הסוכר. כשהתערובת אחידה מוסיפים את הביצים וממשיכים בערבול עד לאיחוד.

    לבבות אלפחורס מערבלים במערבל
    מערבלים את הכל במערבל.

  3. מוסיפים את החומרים היבשים ואת צבע המאכל.
  4. ממשיכים בערבול עד לקבלת בצק אדום מושלם (לא לערבל יותר מידי, רק עד לאיחוד).

    בצק עוגיות אלפחורס רד וולווט
    עד לקבלת בצק אדום.

  5. מרדדים את הבצק וקורצים לבבות.
    מרדדים את בצק האלפחורס
    מרדדים את הבצק.

    בצק רד וולווט עם לבבות קרוצים.
    קורצים לבבות מהבצק.

  6. מניחים את הלבבות בזהירות על מגש עם נייר אפייה.

    לבבות רד וולווט לפני אפייה
    מניחים את הלבבות בתבנית.

  7. מכניסים לאפייה בתנור למשך 8 דקות.

    אופים את הלבבות בתנור
    אופים את הלבבות.

  8. מכינים את קרם המסקרפונה: מקציפים בקערת המיקסר עם וו הקצפה את גבינת המסקרפונה עם אבקת הסוכר עד שהגבינה מתרככת מעט.
  9. מוסיפים את השמנת והפודינג ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.

    קרם מסקרפונה במיקסר
    עד לקבלת קצפת יציבה.

  10. ממלאים את הלבבות בקרם המסקרפונה ומזלפים ריבת חלב במרכזם.

    עוגיית לב עם קרם מסקרפונה וריבת חלב
    ממלאים במסקרפונה וריבת חלב.

  11. סוגרים בעזרת לב נוסף וטובלים את השוליים בסוכריות לבבות.

    סוגרים באמצעות עוגיית לב נוספת
    סוגרים באמצעות לב נוסף.

  12. שומרים במקרר עד 4 ימים או במקפיא עד שבועיים.

    לבבות אלפחורס רד וולווט במילוי קרם מסקרפונה
    לבבות אלפחורס רד וולווט במילוי קרם מסקרפונה. צילום: שירן מתיתיהו

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לבבות אלפחורס רד וולווט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      שוקולד לבן מומס.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות