לבבות אלפחורס רד וולווט

יום האהבה מתקרב ואיתו המתוקים! עוגיות אלפחורס רד וולווט עם קרם מסקרפונה מעודן, והפתעת ריבת חלב במרכז. פשוט ללקק את האצבעות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
  2. מכינים את הבצק: מערבלים בקערת המיקסר עם וו גיטרה חמאה רכה עם אבקת הסוכר. כשהתערובת אחידה מוסיפים את הביצים וממשיכים בערבול עד לאיחוד.

    לבבות אלפחורס מערבלים במערבל
    מערבלים את הכל במערבל.

  3. מוסיפים את החומרים היבשים ואת צבע המאכל.
  4. ממשיכים בערבול עד לקבלת בצק אדום מושלם (לא לערבל יותר מידי, רק עד לאיחוד).

    בצק עוגיות אלפחורס רד וולווט
    עד לקבלת בצק אדום.

  5. מרדדים את הבצק וקורצים לבבות.
    מרדדים את בצק האלפחורס
    מרדדים את הבצק.

    בצק רד וולווט עם לבבות קרוצים.
    קורצים לבבות מהבצק.

  6. מניחים את הלבבות בזהירות על מגש עם נייר אפייה.

    לבבות רד וולווט לפני אפייה
    מניחים את הלבבות בתבנית.

  7. מכניסים לאפייה בתנור למשך 8 דקות.

    אופים את הלבבות בתנור
    אופים את הלבבות.

  8. מכינים את קרם המסקרפונה: מקציפים בקערת המיקסר עם וו הקצפה את גבינת המסקרפונה עם אבקת הסוכר עד שהגבינה מתרככת מעט.
  9. מוסיפים את השמנת והפודינג ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.

    קרם מסקרפונה במיקסר
    עד לקבלת קצפת יציבה.

  10. ממלאים את הלבבות בקרם המסקרפונה ומזלפים ריבת חלב במרכזם.

    עוגיית לב עם קרם מסקרפונה וריבת חלב
    ממלאים במסקרפונה וריבת חלב.

  11. סוגרים בעזרת לב נוסף וטובלים את השוליים בסוכריות לבבות.

    סוגרים באמצעות עוגיית לב נוספת
    סוגרים באמצעות לב נוסף.

  12. שומרים במקרר עד 4 ימים או במקפיא עד שבועיים.

    לבבות אלפחורס רד וולווט במילוי קרם מסקרפונה
    לבבות אלפחורס רד וולווט במילוי קרם מסקרפונה. צילום: שירן מתיתיהו

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 30 מנות
קלוריות 193.3 קק״ל 5799.9 קק״ל
פחמימות 22.5 גרם 674.8 גרם
שומן 10.9 גרם 326.7 גרם
נתרן 22.6 מ״ג 677.8 מ״ג
חלבון 2.3 גרם 67.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 15.8 גרם
שומן רווי 6.4 גרם 191.0 גרם
כולסטרול 47.6 מ״ג 1426.6 מ״ג
סידן 25.3 מ״ג 759.0 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 9.8 מ״ג
אשלגן 45.3 מ״ג 1358.2 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 7.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    שירן

    יצא לי ממש דביק וקשה לעבוד איתו מה אפשר לעשות??

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר לקרר את הבצק ואז נוח יותר לעבוד איתו. יתכן והביצים היו גדולות מדי ושווה לנסות עם ביצה וחצי (כלומר ביצה שלמה וחלמון). בהצלחה!

    Avatar
    סמדר

    כתוב לטבול את השוליים בסוכריות לבבות מזה סוכריות לבבות??

      Avatar
      Foody Foody

      סוכריות קטנטנות לקישוט עוגה בצורת לבבות.

    Avatar
    Rachel Mizrahi

    2 ביצים שלמות אונרק חלמןנים

      Avatar
      Foody Foody

      2 ביצים שלמות. בהצלחה!