לזניית כרובית במילוי קנלוני גבינות ותרד ורוטב עגבניות

אודי ואושר מגישים לזניית כרובית מושקעת ברוטב עגבניות עם הפתעת קנלוני ממולאים בגבינות שמסתתרים בפנים. מושלמת לשבועות
אודי ואושר מגישים לזניית כרובית מושקעת ברוטב עגבניות עם הפתעת קנלוני ממולאים בגבינות שמסתתרים בפנים. מושלמת לשבועות
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    25
  • הכנה שעה
    כולל שעה
  • קלוריות
    830
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 829.5 קק״ל 4976.8 קק״ל
    פחמימות 65.2 גרם 391.0 גרם
    שומן 43.7 גרם 262.2 גרם
    נתרן 2232.3 מ״ג 13394.0 מ״ג
    חלבון 41.8 גרם 251.0 גרם
    סיבים תזונתיים 8.3 גרם 49.7 גרם
    שומן רווי 23.0 גרם 138.3 גרם
    כולסטרול 92.2 מ״ג 553.0 מ״ג
    סידן 939.0 מ״ג 5634.2 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 24.6 מ״ג
    אשלגן 1283.8 מ״ג 7702.8 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 18.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    25
  • הכנה שעה
    כולל שעה
  • קלוריות
    830
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 829.5 קק״ל 4976.8 קק״ל
    פחמימות 65.2 גרם 391.0 גרם
    שומן 43.7 גרם 262.2 גרם
    נתרן 2232.3 מ״ג 13394.0 מ״ג
    חלבון 41.8 גרם 251.0 גרם
    סיבים תזונתיים 8.3 גרם 49.7 גרם
    שומן רווי 23.0 גרם 138.3 גרם
    כולסטרול 92.2 מ״ג 553.0 מ״ג
    סידן 939.0 מ״ג 5634.2 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 24.6 מ״ג
    אשלגן 1283.8 מ״ג 7702.8 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 18.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


לזניה

מילוי גבינות

כרובית

רוטב עגבניות

הגשה


אופן הכנה

  1. מגרדים את קליפת הלימון. מפרידים את הכרובית לפרחים ללא הגזע. חותכים את הבצל לחתיכות גדולות. מגררים על הפומפייה את שני סוגי הגבינות (משתמשים ב-150 גרם פרמזן ו-100 גרם מוצרלה למילוי הקנלוני, ואת השאר שומרים להרכבת המנה) ומערבבים למחית. מגררים בנפרד את העגבניות וכותשים את השום.
  2. מחממים את התנור ל-190 מעלות במצב טורבו.
  3. מכינים את המילוי: קוצצים את התרד במעבד המזון ומערבבים היטב עם שאר חומרי המילוי.
  4. מכינים את הכרובית: מעבירים את הכרובית והבצל לכלי המתאים למיקרוגל עם 2 כפות מים ומפעילים ל-10 דקות. טוחנים את פרחי הכרובית והבצל הרכים במעבד המזון יחד עם שאר החומרים. מעבירים לשק זילוף.
  5. ממלאים את הקנלוני במחית הגבינות.
  6. מרכיבים את המנה: יוצקים לתבנית שכבה דקה של רוטב הכרובית. מניחים שכבה של עלי הלזניה, מעליהם את רוטב הכרובית ומעל את הקנלוני הממולאים. מעליהם יוצקים את רוטב הכרובית, ושוב מניחים את עלי הלזניה. חוזרים על הפעולה שוב ומסיימים עם הרוטב. מפזרים מעל את הפרמז’ן והמוצרלה.
  7. מכסים את התבנית בנייר האפייה ומעליו מהדקים את נייר הכסף, ואופים שעה.
    מעלים את הטמפרטורה ל-220 מעלות, מורידים את הכיסוי ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות, עד שהלזניה משחימה. מקררים מעט ופורסים.
  8. מכינים את רוטב העגבניות: מערבבים את כל החומרים ומתקנים את התיבול.
  9. יוצקים לצלחת הגשה את רוטב העגבניות ומניחים מעליו פרוסת לזניה. מקשטים בשמן הזית ועלי הבזיליקום ומגישים.

הערות

  • אם לא רוצים להכין את הכרובית במיקרוגל, אפשר לבשל אותה בסיר עם מים רותחים כ-20 דקות ולסנן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לזניית כרובית במילוי קנלוני גבינות ותרד ורוטב עגבניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    סיון

    נשמע ממש טעים אבל המתכון לא ברור

      Avatar
      מערכת Foody

      היי סיון, תוכלי להיות ספציפית יותר, מה בדיוק לא ברור לך במתכון? תודה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות