לחמעג’ון עם פלפלים, גבינות ואריסה

אבי לוי אופה לכם לחמעג'ון, מאפה שמרים תורכי עם פלפלים, אריסה וגבינות. ארוחת ערב קלה וזריזה ואפילו נשנוש בין הארוחות
אבי לוי אופה לכם לחמעג'ון, מאפה שמרים תורכי עם פלפלים, אריסה וגבינות. ארוחת ערב קלה וזריזה ואפילו נשנוש בין הארוחות
  • אבי לוי
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    1125
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1125.0 קק״ל 6749.7 קק״ל
    פחמימות 127.3 גרם 763.5 גרם
    שומן 51.2 גרם 307.4 גרם
    נתרן 1484.0 מ״ג 8903.9 מ״ג
    חלבון 32.3 גרם 193.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.8 גרם 40.9 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 23.3 גרם
    כולסטרול 5.0 מ״ג 30.0 מ״ג
    סידן 124.7 מ״ג 748.1 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 356.0 מ״ג 2135.8 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 11.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    1125
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1125.0 קק״ל 6749.7 קק״ל
    פחמימות 127.3 גרם 763.5 גרם
    שומן 51.2 גרם 307.4 גרם
    נתרן 1484.0 מ״ג 8903.9 מ״ג
    חלבון 32.3 גרם 193.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.8 גרם 40.9 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 23.3 גרם
    כולסטרול 5.0 מ״ג 30.0 מ״ג
    סידן 124.7 מ״ג 748.1 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 356.0 מ״ג 2135.8 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 11.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

טופינג


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: במיקסר עם וו לישה שמים את כל רכיבי הבצק. לשים ליצירת בצק רך.
  2. מכסים במגבת לחה ומתפיחים במשך שעה אחת.
  3. לאחר שעה, מוציאים את האוויר מהבצק בעזרת האגרופים ומרדדים לעלה בעובי 2 ס”מ. קורצים עיגולים בקוטר 14 ס”מ ומניחים על תבנית תנור מרופדת נייר אפייה.
  4. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
  5. מכינים את המילוי: קוצצים את הפלפל האדום לקוביות קטנות, כותשים את השום.
  6. במחבת מחממים שמן זית. מטגנים את השום הכתוש כדקה, מוסיפים את קוביות הפלפל ומטגנים כ-3 דקות.
  7. מוסיפים את כל התבלינים ואת האריסה. מערבבים היטב ומצננים.
  8. לאחר שהמילוי התקרר, מוסיפים את גבינת הפטה ומערבבים היטב.
  9. מגררים את הגבינה הצהובה על פומפייה.
  10. במרכז כל עיגול בצק מניחים 3 כפות מילוי, מפזרים מעל גבינה צהובה ואופים כ-20 דקות עד הזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחמעג’ון עם פלפלים, גבינות ואריסה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות