סנו רקע

מאפה משמש וגבינת ברי הפוך

הטרנד ששיגע את העולם והפעם בגירסת הנינג'ה גריל- מאפה משמש וגבינת ברי הפוך, מתכון קליל, פשוט להכנה והכי טעים שיש!
הטרנד ששיגע את העולם והפעם בגירסת הנינג'ה גריל- מאפה משמש וגבינת ברי הפוך, מתכון קליל, פשוט להכנה והכי טעים שיש!
  • ליאת מועלם
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    595
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 594.6 קק״ל 2378.5 קק״ל
    פחמימות 54.9 גרם 219.7 גרם
    שומן 35.0 גרם 139.8 גרם
    נתרן 121.2 מ״ג 484.7 מ״ג
    חלבון 11.7 גרם 46.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.2 גרם
    שומן רווי 16.6 גרם 66.4 גרם
    כולסטרול 11.1 מ״ג 44.4 מ״ג
    סידן 61.6 מ״ג 246.5 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 192.7 מ״ג 770.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    595
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 594.6 קק״ל 2378.5 קק״ל
    פחמימות 54.9 גרם 219.7 גרם
    שומן 35.0 גרם 139.8 גרם
    נתרן 121.2 מ״ג 484.7 מ״ג
    חלבון 11.7 גרם 46.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.2 גרם
    שומן רווי 16.6 גרם 66.4 גרם
    כולסטרול 11.1 מ״ג 44.4 מ״ג
    סידן 61.6 מ״ג 246.5 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 192.7 מ״ג 770.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
ליאת מועלם
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. פורסים את המשמש לפלחים בעובי של בערך 1-2 סנטימטרים ומניחים בצד.
  2. מרפדים תבנית נינג’ה גריל בנייר אפייה מתאים ומזלפים עליו מעט דבש.
  3. מעל מפזרים מעט פיסטוקים קצוצים ועלי טימין.
  4. מניחים מעל בשורה את גבינת הברי ואת פרוסות המשמש.
  5. מכסים את הכל בבצק עלים, מהדקים בקצוות בעזרת מזלג.
  6. אופים בנינג’ה גריל על 180 מעלות 17 דקות.
  7. הופכים את המאפה ומגישים.

**אזהרות! יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.

מאפה משמש וגבינת ברי הפוך
מאפה משמש וגבינת ברי הפוך. צילום: ירדן עדי, סטיילינג: שירה יפרח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות