מאפה פסטה וירקות עם בשמל וזיתים

נמאס לכם מהפסטות השגרתיות? השף ישראל אהרוני מכין לכם מאפה פסטה וירקות עם בשמל וזיתים. גרסה משודרגת וטעימה למאק אנד צ׳יז האמריקאי
נמאס לכם מהפסטות השגרתיות? השף ישראל אהרוני מכין לכם מאפה פסטה וירקות עם בשמל וזיתים. גרסה משודרגת וטעימה למאק אנד צ׳יז האמריקאי
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    786
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 785.5 קק״ל 3141.8 קק״ל
    פחמימות 654.9 גרם 2619.5 גרם
    שומן 50.2 גרם 201.0 גרם
    נתרן 1581.8 מ״ג 6327.2 מ״ג
    חלבון 26.7 גרם 106.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 19.3 גרם 77.2 גרם
    כולסטרול 74.2 מ״ג 296.7 מ״ג
    סידן 480.1 מ״ג 1920.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 331.0 מ״ג 1324.0 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    786
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 785.5 קק״ל 3141.8 קק״ל
    פחמימות 654.9 גרם 2619.5 גרם
    שומן 50.2 גרם 201.0 גרם
    נתרן 1581.8 מ״ג 6327.2 מ״ג
    חלבון 26.7 גרם 106.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 19.3 גרם 77.2 גרם
    כולסטרול 74.2 מ״ג 296.7 מ״ג
    סידן 480.1 מ״ג 1920.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 331.0 מ״ג 1324.0 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה

בשמל

ירקות


אופן הכנה

  1. מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן. מגררים את הפרמזן. חותכים את הבצל והזוקיני לקוביות. פורסים את הזיתים.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים קלות תבנית שמתאימה לתנור.
  3. מכינים את הבשמל: בסיר קטן ממיסים את החמאה, מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-4-5 דקות. מוסיפים את הקמח וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב מתמיד כדקה. מוסיפים את החלב והתבלינים וממשיכים לערבב עד שהרוטב מסמיך מעט. מורידים מהאש, מוסיפים 3/4 מכמות הגבינה ומערבבים היטב.
  4. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל, שום, זוקיני ומרווה כ-5 דקות. מסירים מהאש ומערבבים עם הפסטה והזיתים. מתקנים את התיבול.
  5. מערבבים את הפסטה עם הבשמל ומעבירים לתבנית. מהדקים, מפזרים מעל את יתר הגבינה ואופים כ - 30 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפה פסטה וירקות עם בשמל וזיתים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות