בייגל ביתי מבצק מושלם לארוחת בוקר או ערב מושקעת

אחד מסימני ההיכר הכי מפורסמים של ניו יורק אצלכם במטבח! קבלו מתכון שווה להכנת בייגל קראנצ'י מבחוץ ורך מבפנים!
אחד מסימני ההיכר הכי מפורסמים של ניו יורק אצלכם במטבח! קבלו מתכון שווה להכנת בייגל קראנצ'י מבחוץ ורך מבפנים!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-57 דק׳
  • קלוריות
    236
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 235.7 קק״ל 1885.9 קק״ל
    פחמימות 43.4 גרם 347.0 גרם
    שומן 2.6 גרם 21.1 גרם
    נתרן 2251.3 מ״ג 18010.5 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 60.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 3.3 גרם
    כולסטרול 31.7 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 5.7 מ״ג 45.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 18.9 מ״ג 150.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-57 דק׳
  • קלוריות
    236
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 235.7 קק״ל 1885.9 קק״ל
    פחמימות 43.4 גרם 347.0 גרם
    שומן 2.6 גרם 21.1 גרם
    נתרן 2251.3 מ״ג 18010.5 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 60.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 3.3 גרם
    כולסטרול 31.7 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 5.7 מ״ג 45.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 18.9 מ״ג 150.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור

בייגלים זה מאפים אישיים מושלמים ומושקעים שכל אחד ישמח לקבל לארוחת בוקר, צהריים, בראנץ’ או ערב. אפשר להכין אותם בקלות בבית, לפזר מעל תוספות לפי הטעם האישי ולהגיש עם מגוון תוספות כמו שמגישים במעדניות בניו יורק.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

הברשה

תוספות


אופן הכנה

  1. מוסיפים לקערת מיקסר עם וו לישה את כל המרכיבים ובעזרת פונקציית השקילה המשולבת שוקלים את הקמח, השמרים, הסוכר, המלח והמים. לשים על מהירות איטית 15 דקות לבצק אחיד ורך.
  2. יוצרים מהבצק כדור ומגלגלים בקערה משומנת מעט כך שהבצק ישומן היטב מכל צדדיו. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה וחצי או להכפלת הנפח.
  3. מחלקים את הבצק ל-8 חלקים שווים. שומרים את חלקי הבצק מכוסים במגבת בזמן שעובדים על כל חלק בנפרד.
  4. יוצרים מכל חלק בצק כדור חלק. מניחים על גבי משטח עבודה ובעזרת האצבע יוצרים חור במרכזו. מרחיבים את החור בעזרת שתי הידיים, תוך כדי סיבוב, לקוטר של כ-10 ס”מ ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. ממשיכים עם יתר חלקי הבצק. מכסים את התבנית באופן רופף בניילון נצמד ומתפיחים כ-15 דקות.
  5. מחממים תנור ל-200 מעלות ומביאים לרתיחה בסיר בינוני את המים והסודה לשתייה.
  6. מעבירים את עיגולי הבייגלים לסיר זה אחר זה ומבשלים כל עיגול כדקה.
  7. מוציאים את הבייגלים מהסיר ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מברישים בביצה ומפזרים מעל שומשום או פרג.
  8. אופים 17-20 דקות או עד שהבייגלים שחומים ותפוחים. מוציאים, מצננים ומגישים.
בייגל2
בייגל אוורירי וטעים בטירוף. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות