מאפה פסטה צינורות ברוטב רוזה עם טוויסט מגניב!

מאפה פסטה צינורות ברוטב רוזה שסוגר לכם את הפינה לכל המשפחה, עם טריק קטן שעושה את כל ההבדל! את הצינורות מעמידים בתבנית וממלאים ברוטב הטעים
מאפה פסטה צינורות ברוטב רוזה שסוגר לכם את הפינה לכל המשפחה, עם טריק קטן שעושה את כל ההבדל! את הצינורות מעמידים בתבנית וממלאים ברוטב הטעים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    227
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 227.2 קק״ל 1136.1 קק״ל
    פחמימות 65.5 גרם 327.4 גרם
    סוכר 61.0 גרם 305.0 גרם
    שומן 68.5 גרם 342.6 גרם
    נתרן 1160.3 מ״ג 5801.6 מ״ג
    חלבון 70.4 גרם 352.0 גרם
    סיבים תזונתיים 59.3 גרם 296.6 גרם
    שומן רווי 65.0 גרם 325.1 גרם
    כולסטרול 75.2 מ״ג 375.9 מ״ג
    סידן 400.7 מ״ג 2003.6 מ״ג
    ברזל 59.5 מ״ג 297.4 מ״ג
    אשלגן 198.3 מ״ג 991.3 מ״ג
    אבץ 59.9 מ״ג 299.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    227
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 227.2 קק״ל 1136.1 קק״ל
    פחמימות 65.5 גרם 327.4 גרם
    סוכר 61.0 גרם 305.0 גרם
    שומן 68.5 גרם 342.6 גרם
    נתרן 1160.3 מ״ג 5801.6 מ״ג
    חלבון 70.4 גרם 352.0 גרם
    סיבים תזונתיים 59.3 גרם 296.6 גרם
    שומן רווי 65.0 גרם 325.1 גרם
    כולסטרול 75.2 מ״ג 375.9 מ״ג
    סידן 400.7 מ״ג 2003.6 מ״ג
    ברזל 59.5 מ״ג 297.4 מ״ג
    אשלגן 198.3 מ״ג 991.3 מ״ג
    אבץ 59.9 מ״ג 299.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
מערכת Foody
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. מרתיחים את המים בסיר עם המלח, וכשהמים רותחים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. נזהרים מבישול יתר.
  2. מסננים את הפסטה, שוטפים במים קרים ונפטרים מהנוזלים על ידי השהייה קצרה במסננת.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים את התבנית בתרסיס.
  4. מאדים את התרד במחבת עד שהוא מצטמצם. מסננים, סוחטים וקוצצים דק.

    מאפה פסטה צינורות 1
    מכינים את הרוטב לפסטה. צילום: גיל אבירם, סטיילינג קולינרי: מיה הילל

  5. בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי הרוטב.
  6. מסדרים את צינורות הפסטה בעמידה בתוך התבנית, צפופים אחד לשני.

    מאפה פסטה צינורות 2
    מסדרים את צינורות הפסטה בעמידה בתבנית. צילום: גיל אבירם, סטיילינג קולינרי: מיה הילל

  7. מוסיפים את הרוטב לתבנית. משתדלים שחלק ממנו ייכנס לתוך צינורות הפסטה.
  8. בוזקים מעל את גבינת הפרמזן המגורדת ואופים במשך כ-35 דקות עד שהמאפה זהוב ויפה.
  9. מחלצים מהתבנית ומגישים.

    מאפה פסטה צינורות 4
    מאפה פסטה צינורות שהוא בעצם עוגה יפהפיה! צילום: גיל אבירם, סטיילינג קולינרי: מיה הילל

יש לנו עוד כמה מתכונים שאתם פשוט חייבים לנסות!
מאפה פסטה צינורות ברוטב רוזה עם טוויסט מגניב!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    אליעזר מירון

    מה אפשר לשים במקום הרוטב נפוליטנה?

      Avatar
      מערכת Foody

      כל רוטב עגבניות אחר

    Avatar
    Orit Ram Nassimian

    איך בדיוק מצליחים להעמיד אותם

      Avatar
      מערכת Foody

      לאט ובזהירות 🙂 וברצינות, זו ממש לא בעיה. בהצלחה!

    Avatar
    שרה שומרון

    פעם ראשונה שאני שומעת שמעמידים פסטה במנה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות