מאפה פסטה צינורות ברוטב רוזה עם טוויסט מגניב!

מאפה פסטה צינורות ברוטב רוזה שסוגר לכם את הפינה לכל המשפחה, עם טריק קטן שעושה את כל ההבדל! את הצינורות מעמידים בתבנית וממלאים ברוטב הטעים
מאפה פסטה צינורות ברוטב רוזה שסוגר לכם את הפינה לכל המשפחה, עם טריק קטן שעושה את כל ההבדל! את הצינורות מעמידים בתבנית וממלאים ברוטב הטעים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    171
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 170.7 קק״ל 853.6 קק״ל
    פחמימות 63.3 גרם 316.4 גרם
    סוכר 59.0 גרם 295.0 גרם
    שומן 64.0 גרם 320.1 גרם
    נתרן 1160.3 מ״ג 5801.6 מ״ג
    חלבון 68.8 גרם 344.0 גרם
    סיבים תזונתיים 59.4 גרם 297.0 גרם
    שומן רווי 62.1 גרם 310.6 גרם
    כולסטרול 75.2 מ״ג 375.9 מ״ג
    סידן 408.3 מ״ג 2041.6 מ״ג
    ברזל 59.6 מ״ג 297.8 מ״ג
    אשלגן 215.1 מ״ג 1075.5 מ״ג
    אבץ 59.9 מ״ג 299.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    171
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 170.7 קק״ל 853.6 קק״ל
    פחמימות 63.3 גרם 316.4 גרם
    סוכר 59.0 גרם 295.0 גרם
    שומן 64.0 גרם 320.1 גרם
    נתרן 1160.3 מ״ג 5801.6 מ״ג
    חלבון 68.8 גרם 344.0 גרם
    סיבים תזונתיים 59.4 גרם 297.0 גרם
    שומן רווי 62.1 גרם 310.6 גרם
    כולסטרול 75.2 מ״ג 375.9 מ״ג
    סידן 408.3 מ״ג 2041.6 מ״ג
    ברזל 59.6 מ״ג 297.8 מ״ג
    אשלגן 215.1 מ״ג 1075.5 מ״ג
    אבץ 59.9 מ״ג 299.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. מרתיחים את המים בסיר עם המלח, וכשהמים רותחים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. נזהרים מבישול יתר.
  2. מסננים את הפסטה, שוטפים במים קרים ונפטרים מהנוזלים על ידי השהייה קצרה במסננת.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים את התבנית בתרסיס.
  4. מאדים את התרד במחבת עד שהוא מצטמצם. מסננים, סוחטים וקוצצים דק.

    מאפה פסטה צינורות 1
    מכינים את הרוטב לפסטה. צילום: גיל אבירם, סטיילינג קולינרי: מיה הילל

  5. בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי הרוטב.
  6. מסדרים את צינורות הפסטה בעמידה בתוך התבנית, צפופים אחד לשני.

    מאפה פסטה צינורות 2
    מסדרים את צינורות הפסטה בעמידה בתבנית. צילום: גיל אבירם, סטיילינג קולינרי: מיה הילל

  7. מוסיפים את הרוטב לתבנית. משתדלים שחלק ממנו ייכנס לתוך צינורות הפסטה.
  8. בוזקים מעל את גבינת הפרמזן המגורדת ואופים במשך כ-35 דקות עד שהמאפה זהוב ויפה.
  9. מחלצים מהתבנית ומגישים.

    מאפה פסטה צינורות 4
    מאפה פסטה צינורות שהוא בעצם עוגה יפהפיה! צילום: גיל אבירם, סטיילינג קולינרי: מיה הילל

יש לנו עוד כמה מתכונים שאתם פשוט חייבים לנסות!
מאפה פסטה צינורות ברוטב רוזה עם טוויסט מגניב!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות