<
באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

מאפה תפוחים בנינג’ה גריל

מאפי פרחים עם טבעות תפוחי עץ בנינג'ה גריל. מאפה תפוחים פריך, מנה אחרונה קלילה וטעימה לט"ו בשבט שמכינים במינימום מאמץ
מאפי פרחים עם טבעות תפוחי עץ בנינג'ה גריל. מאפה תפוחים פריך, מנה אחרונה קלילה וטעימה לט"ו בשבט שמכינים במינימום מאמץ
  • Studio R.Y
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    414
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 414.1 קק״ל 4141.2 קק״ל
    פחמימות 45.9 גרם 458.9 גרם
    שומן 22.8 גרם 228.0 גרם
    נתרן 17.1 מ״ג 170.6 מ״ג
    חלבון 6.4 גרם 64.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 11.2 גרם 111.8 גרם
    כולסטרול 25.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 3.0 מ״ג 30.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 7.7 מ״ג 76.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    414
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 414.1 קק״ל 4141.2 קק״ל
    פחמימות 45.9 גרם 458.9 גרם
    שומן 22.8 גרם 228.0 גרם
    נתרן 17.1 מ״ג 170.6 מ״ג
    חלבון 6.4 גרם 64.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 11.2 גרם 111.8 גרם
    כולסטרול 25.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 3.0 מ״ג 30.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 7.7 מ״ג 76.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שוטפים היטב את התפוחים, מוציאים את ליבת הגרעינים של כל תפוח ופורסים אותם לפרוסות דקות (אם לא משתמשים מיד מומלץ לסחוט על פרוסות התפוחים מעט מיץ לימון/תפוז על מנת למנוע השחרה).
  2. מפזרים מעט קמח על משטח עבודה, מניחים את בצק העלים (המופשר ע”פ הוראות היצרן) על גבי משטח העבודה המקומח, מרדדים מעט את הבצק (לא חובה).
  3. חותכים את הבצק לריבועים שווים של 4 ס״מ x 4 ס״מ, קורצים בכל פינה של ריבוע חריצים, מניחים פרוסת תפוח במרכז הריבוע ומושכים את הקצוות למרכז ריבוע בצק העלים, איפה שיש את החור בפרוסת התפוח (מודגם בסרטון).
  4. מערבבים בקערה את הקינמון והסוכר.
  5. שוברים את הביצה לקערה קטנה וטורפים היטב, מורחים את המאפים בביצה הטרופה, מפזרים מעט מתערובת הסוכר והקינמון. מניחים במרכז כל מאפה אוכמנייה.
  6. אופים בנינג׳ה גריל, מצב טיגון אוויר, על חום של 180 מעלות למשך 20 דקות, ועד שהמאפים מקבלים גוון זהוב ויפה. מגישים ובתאבון.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפה תפוחים בנינג’ה גריל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות