מאפה תפוחי עץ עם קצף ביצים

אהרוני מכין מאפה תפוחי עץ ממש כמו של פעם. בלי קמח או בצק ורק עם תפוחי עץ רכים ועסיסיים ומעליהם קציפת ביצים אפויה ונוסטלגית
אהרוני מכין מאפה תפוחי עץ ממש כמו של פעם. בלי קמח או בצק ורק עם תפוחי עץ רכים ועסיסיים ומעליהם קציפת ביצים אפויה ונוסטלגית
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    241
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 240.8 קק״ל 1445.0 קק״ל
    פחמימות 44.9 גרם 269.7 גרם
    שומן 7.0 גרם 41.9 גרם
    נתרן 2.3 מ״ג 14.1 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 1.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 18.7 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 25.5 גרם
    כולסטרול 17.9 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 7.8 מ״ג 46.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 138.0 מ״ג 828.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    241
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 240.8 קק״ל 1445.0 קק״ל
    פחמימות 44.9 גרם 269.7 גרם
    שומן 7.0 גרם 41.9 גרם
    נתרן 2.3 מ״ג 14.1 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 1.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 18.7 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 25.5 גרם
    כולסטרול 17.9 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 7.8 מ״ג 46.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 138.0 מ״ג 828.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. חותכים את התפוחים לפלחים.
  3. שמים את החמאה במחבת רחבה ומחממים על אש בינונית עד שהיא נמסה. מטגנים בה את התפוחים כדקה.
  4. מוסיפים וניל, סוכר, קליפת לימון ומיץ לימון ומבשלים על אש גבוהה שלוש דקות.
  5. מוסיפים את השמנת ומבשלים עוד שתי דקות. מעבירים לפיירקס אובאלי.
  6. מקציפים את החלבונים, מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד קצף יציב.
  7. מסדרים יפה קצף על התפוחים ואופים בתנור כרבע שעה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפה תפוחי עץ עם קצף ביצים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    לאה אלמליח

    רעיון מעולה למנה פחות משמינה ועדיין מרהיבה. תודה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות