מאפה תפוחי עץ עם קצף ביצים

אהרוני מכין מאפה תפוחי אדמה ממש כמו של פעם. בלי קמח או בצק ורק עם תפוחי אדמה רכים ועסיסיים ומעליהם קציפת ביצים אפויה ונוסטלגית
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. חותכים את התפוחים לפלחים.
  3. שמים את החמאה במחבת רחבה ומחממים על אש בינונית עד שהיא נמסה. מטגנים בה את התפוחים כדקה.
  4. מוסיפים וניל, סוכר, קליפת לימון ומיץ לימון ומבשלים על אש גבוהה שלוש דקות.
  5. מוסיפים את השמנת ומבשלים עוד שתי דקות. מעבירים לפיירקס אובאלי.
  6. מקציפים את החלבונים, מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד קצף יציב.
  7. מסדרים יפה קצף על התפוחים ואופים בתנור כרבע שעה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 264.8 קק״ל 1588.6 קק״ל
פחמימות 45.7 גרם 274.4 גרם
שומן 7.0 גרם 41.9 גרם
נתרן 141.0 מ״ג 846.1 מ״ג
חלבון 5.1 גרם 30.4 גרם
סיבים תזונתיים 3.1 גרם 18.7 גרם
שומן רווי 4.3 גרם 25.5 גרם
כולסטרול 17.9 מ״ג 107.5 מ״ג
סידן 10.8 מ״ג 64.7 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 1.5 מ״ג
אשלגן 207.9 מ״ג 1247.4 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

    Avatar

    רעיון מעולה למנה פחות משמינה ועדיין מרהיבה. תודה

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody