מאפינס פירות יער ופירורים

קרין גורן אופה מאפינס פירות יער, עוגות אישיות מתוקות עם מלית פירות יער ופירורי בצק פריך. מאפה מתוק מושלם ליד הקפה או לילדים
קרין גורן אופה מאפינס פירות יער, עוגות אישיות מתוקות עם מלית פירות יער ופירורי בצק פריך. מאפה מתוק מושלם ליד הקפה או לילדים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    474
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 474.2 קק״ל 5690.9 קק״ל
    פחמימות 58.3 גרם 699.9 גרם
    שומן 23.9 גרם 287.3 גרם
    נתרן 202.7 מ״ג 2432.0 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 82.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 23.7 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 56.3 גרם
    כולסטרול 63.1 מ״ג 756.9 מ״ג
    סידן 63.9 מ״ג 766.6 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 473.0 מ״ג 5676.5 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 11.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    474
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 474.2 קק״ל 5690.9 קק״ל
    פחמימות 58.3 גרם 699.9 גרם
    שומן 23.9 גרם 287.3 גרם
    נתרן 202.7 מ״ג 2432.0 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 82.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 23.7 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 56.3 גרם
    כולסטרול 63.1 מ״ג 756.9 מ״ג
    סידן 63.9 מ״ג 766.6 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 473.0 מ״ג 5676.5 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 11.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפינס וקאפקייקס
קרין גורן
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילה

קישוט

פירורי בצק


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות במצב טורבו. משמנים קלות את תבנית השקעים.
  2. מכינים את הבלילה: במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים והסוכר במשך 2 דקות במהירות גבוהה לתערובת בהירה ותפוחה.
  3. מוסיפים את השמן בהדרגה, תוך כדי הקצפה.
  4. מוסיפים את החלב בהדרגה, תוך כדי הקצפה.
  5. מוסיפים את תמצית הווניל, המלח, הקמח ואבקת האפייה ומקציפים לאט רק עד שהם מתאחדים בתערובת.
  6. מוסיפים את השמנת החמוצה ומקציפים לאט לאיחוד.
  7. מוסיפים את פירות היער הקפואים ומערבבים מעט לאיחוד.
  8. ממלאים את התבנית בבלילה עד ל-3/4 גובה. מקשטים כל מאפין מלמעלה במעט פירות יער נוספים.
  9. מכינים את פירורי הבצק: מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר והחמאה. משפשפים וממוללים בידיים עד שנוצרים פירורים. מפזרים מעל המאפינס.
  10. אופים כ-25 דקות, עד שהמאפינס קפיציים למגע, וקיסם שננעץ במרכז יוצא יבש.

הערות

  • אפשר לרפד את שקעי התבנית במנז'טים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפינס פירות יער ופירורים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    יוכי קוסובסקי

    צודקת. הם יצאו מעולים. מאוד רכים ועדינים. השתמשתי ביוגורט כי לא היה לי שמנת. תודה רבה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות