
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל55 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים13
מצרכים
-
1/2 חבילה פסטה פפרדלה
-
1 חבילה עלי תרדטורקי
-
1 צרור עירית
-
3 עגבניות בינוניים
-
5 שיני שום
-
2 ביצים L
-
500 גרם גבינה לבנה 9%
-
200 גרם גבינה בולגריתאו כל גבינה קשה מגוררת
-
1 כוס קמח לבן
-
1 1/2 כפיות אבקת אפייה
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
- קוצצים את התרד, עגבנייה ועירית ושמים בקערה גדולה, כותשים את השום ומוסיפים לקערה מוסיפים את הקמח, הביצים והגבינות ומערבבים היטב מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הפסטה המסוננת ומערבבים.
- מעבירים את התערובת לסנו סושי - תבניות קאפקייקים מנייר אופים כ30-35 דק עד שהמאפינס תפוחים ושחומים.
מאפינס פפרדלה. צילום: שניר גואטה.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
12
מנות
קלוריות
141.4
קק״ל
1697.3
קק״ל
פחמימות
12.3
גרם
147.3
גרם
שומן
5.9
גרם
71.2
גרם
נתרן
1215.3
מ״ג
14583.3
מ״ג
חלבון
9.2
גרם
110.2
גרם
סיבים תזונתיים
1.0
גרם
11.6
גרם
שומן רווי
3.4
גרם
40.3
גרם
כולסטרול
56.0
מ״ג
671.4
מ״ג
סידן
113.9
מ״ג
1367.1
מ״ג
ברזל
0.6
מ״ג
6.7
מ״ג
אשלגן
216.0
מ״ג
2592.3
מ״ג
אבץ
0.3
מ״ג
4.2
מ״ג
תגובות (20)
שדרוג לארוחת בוקר או ערב לילדים, תמיד כיף לחדש להם