מאפינס פסטה פפרדלה וגבינות! לא רק לשבועות

מאפינס פסטה עם תרד, עגבניות וגבינות טובות, מפגש פסגה בין פחמימות לירק וגבינות. על שולחן חג השבועות או סתם לארוחת ערב, הצלחה מובטחת!
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
  3. קוצצים את התרד, עגבנייה ועירית ושמים בקערה גדולה, כותשים את השום ומוסיפים לקערה מוסיפים את הקמח, הביצים והגבינות ומערבבים היטב מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את הפסטה המסוננת ומערבבים.
  5. מעבירים את התערובת לתבנית אפייה מנייר של סנו אופים כ30-35 דק עד שהמאפינס תפוחים ושחומים.

    מאפינס פפרדלה. צילום: שניר גואטה.
    מאפינס פפרדלה. צילום: שניר גואטה.

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 139.6 קק״ל 1674.8 קק״ל
פחמימות 11.6 גרם 138.9 גרם
שומן 5.8 גרם 69.7 גרם
נתרן 1201.4 מ״ג 14417.1 מ״ג
חלבון 9.0 גרם 107.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 11.1 גרם
שומן רווי 3.4 גרם 40.5 גרם
כולסטרול 56.1 מ״ג 672.6 מ״ג
סידן 113.9 מ״ג 1367.1 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 7.3 מ״ג
אשלגן 209.7 מ״ג 2516.6 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 4.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody