
מאפינס פסטה פפרדלה וגבינות! תמרה אהרוני שוב משחקת אותה!
מאפינס פסטה עם תרד, עגבניות וגבינות טובות, מפגש פסגה בין פחמימות לירק וגבינות. על שולחן בראנץ' השבת או סתם לארוחת ערב, הצלחה מובטחת!
מאפינס פסטה עם תרד, עגבניות וגבינות טובות, מפגש פסגה בין פחמימות לירק וגבינות. על שולחן בראנץ' השבת או סתם לארוחת ערב, הצלחה מובטחת!
- תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 148.6 קק״ל 1782.7 קק״לפחמימות 13.2 גרם 158.7 גרםשומן 6.1 גרם 73.7 גרםנתרן 1219.9 מ״ג 14638.9 מ״גחלבון 9.5 גרם 114.4 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 11.2 גרםשומן רווי 3.4 גרם 40.9 גרםכולסטרול 63.0 מ״ג 755.8 מ״גסידן 109.7 מ״ג 1316.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 6.6 מ״גאשלגן 207.8 מ״ג 2493.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.2 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות149
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 148.6 קק״ל 1782.7 קק״לפחמימות 13.2 גרם 158.7 גרםשומן 6.1 גרם 73.7 גרםנתרן 1219.9 מ״ג 14638.9 מ״גחלבון 9.5 גרם 114.4 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 11.2 גרםשומן רווי 3.4 גרם 40.9 גרםכולסטרול 63.0 מ״ג 755.8 מ״גסידן 109.7 מ״ג 1316.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 6.6 מ״גאשלגן 207.8 מ״ג 2493.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.2 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 149 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
1/2 חבילה פסטה פפרדלה
-
1 חבילה עלי תרדטורקי
-
1 צרור עירית
-
3 עגבניות בינוניים
-
5 שיני שום
-
2 ביצים L
-
500 גרם גבינה לבנה 9%
-
200 גרם גבינה בולגריתאו כל גבינה קשה מגוררת
-
1 כוס קמח לבן
-
1 1/2 כפיות אבקת אפייה
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון

אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
- קוצצים את התרד, עגבנייה ועירית ושמים בקערה גדולה, כותשים את השום ומוסיפים לקערה מוסיפים את הקמח, הביצים והגבינות ומערבבים היטב מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הפסטה המסוננת ומערבבים.
- מעבירים את התערובת לסנו סושי - תבניות אפייה מנייר למאפינס ואופים כ30-35 דק עד שהמאפינס תפוחים ושחומים.
מאפינס פפרדלה. צילום: שניר גואטה. לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
- קוצצים את התרד, עגבנייה ועירית ושמים בקערה גדולה, כותשים את השום ומוסיפים לקערה מוסיפים את הקמח, הביצים והגבינות ומערבבים היטב מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הפסטה המסוננת ומערבבים.
- מעבירים את התערובת לסנו סושי - תבניות אפייה מנייר למאפינס ואופים כ30-35 דק עד שהמאפינס תפוחים ושחומים.
לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן