מאפינס תירס עם ברוקולי מאודה

מחפשים ארוחת ערב לכל המשפחה? מאפינס תירס משגעים בכלום עבודה עם ברוקולי מאודה בצד. נהדר גם לאירוח ולחגיגות יום הולדת של הילדים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  • בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי המאפינס פרט לברוקולי.
  • מניחים בתוך המכשיר את הסיר הקרמי ובתוכו את הרשת במצבה הנמוך.
  • ממלאים את העטרות הנייר או התבניות בבלילת המאפינס עד ל-3/4 מגובהן וסוגרים עם מכסה ההשחמה.

  • מעבירים למצב אפייה/צלייה בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 20 דקות ולוחצים על התחל. לאחר 20 דקות בודקים אם המאפינס מוכנים. אם לא, אפשר להפעיל לעוד 5 עד 10 דקות.
  • מוציאים מהסיר, מפזרים מעל פרחי ברוקולי וסוגרים עם מכסה סיר הלחץ.
  • מעבירים למצב אידוי למשך 2 דקות ואז פותחים ומגישים לצד המאפינס. מומלץ להמליח מעט.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 192.2 קק״ל 1153.1 קק״ל
פחמימות 2.7 גרם 16.5 גרם
שומן 14.1 גרם 84.8 גרם
נתרן 572.1 מ״ג 3432.4 מ״ג
חלבון 13.1 גרם 78.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 2.8 גרם 16.8 גרם
כולסטרול 133.2 מ״ג 798.9 מ״ג
סידן 57.6 מ״ג 345.7 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 3.6 מ״ג
אשלגן 76.1 מ״ג 456.5 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 2.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody