מגולגלות תמרים

העוגייה שלא תצליחו להפסיק לזלול: עוגיות מגולגלות תמרים בניחוח קינמון שמכינים מבצק פריך וטעים במיוחד. הבונוס - הן אפילו פרווה
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

בצק

מלית

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו.
  2. מערבלים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו גיטרה לבצק אחיד.
  3. מחלקים ל-5 כדורים שווים.
  4. מרדדים כל חלק לעלה דק על משטח מקומח.
  5. מורחים שכבה דקה ואחידה של ממרח תמרים.
  6. מפזרים קינמון ואגוזים קצוצים.
  7. מגלגלים לרולדה ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  8. אופים כרבע שעה.
  9. מפזרים אבקת סוכר, חותכים, מצננים ומגישים.

מתכון: נוי מיארה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 30 מנות
קלוריות 119.9 קק״ל 3596.7 קק״ל
פחמימות 22.7 גרם 682.1 גרם
שומן 2.1 גרם 63.8 גרם
נתרן 100.5 מ״ג 3014.8 מ״ג
חלבון 1.7 גרם 51.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 14.4 גרם
שומן רווי 0.2 גרם 7.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 14.0 מ״ג 420.7 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 6.9 מ״ג
אשלגן 20.5 מ״ג 615.1 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 3.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody