מה לשים לך בבייגל? בייגל משני מרכיבים בלבד!
חולמים על בייגל חם עמוס גבינת שמנת? יש לנו מתכון בשבילכם של בייגל שמכינים משני מרכיבים בלבד: יוגורט וקמח. לא מאמינים? נסו את זה בבית!
חולמים על בייגל חם עמוס גבינת שמנת? יש לנו מתכון בשבילכם של בייגל שמכינים משני מרכיבים בלבד: יוגורט וקמח. לא מאמינים? נסו את זה בבית!
- מלי זיידמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 151.0 קק״ל 1208.2 קק״לפחמימות 27.9 גרם 222.9 גרםשומן 1.8 גרם 14.0 גרםנתרן 421.3 מ״ג 3370.6 מ״גחלבון 5.6 גרם 45.0 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 7.6 גרםשומן רווי 0.7 גרם 5.4 גרםכולסטרול 3.4 מ״ג 27.0 מ״גסידן 65.3 מ״ג 522.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 37.5 מ״ג 299.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.8 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות151
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 151.0 קק״ל 1208.2 קק״לפחמימות 27.9 גרם 222.9 גרםשומן 1.8 גרם 14.0 גרםנתרן 421.3 מ״ג 3370.6 מ״גחלבון 5.6 גרם 45.0 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 7.6 גרםשומן רווי 0.7 גרם 5.4 גרםכולסטרול 3.4 מ״ג 27.0 מ״גסידן 65.3 מ״ג 522.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 37.5 מ״ג 299.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.8 מ״גסגור
בלי התפחות ובלי בוג’ארס, הנה מתכון לבייגל עמוס שומשום או פרג משני מרכיבים בלבד. מעט עבודה והתוצאה מספקת, טעימה וריחנית. אפשר גם להקפיא בקלי קלות ולהפשיר בתנור כשרוצים ארוחת בוקר מפנקת.
מרכיבים 6 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 151 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כוסות קמח לבן
-
2 כפיות שטוחות אבקת אפייה
-
2גביעי או 400 מ"ל יוגורט 3%או יוגורט יווני או יוגורט מועשר בחלבון
-
1 כפית מלח דק
אופן הכנה
- בקערת מוט הבלנדר שמים את היוגורט והקמח ומפעילים את אופציית לישת הבצק למשך 5 דקות.
- הבצק יוצא קצת דביק וזה בסדר, הוא רק צריך להתאחד לכדור ואם זה לא קורה, מוסיפים 2 כפות קמח וממשיכים לעוד דקה.
- מעל משטח מקומח, מחלקים את הבצק ל-8 חלקים ומרדדים כל חלק לנחש באורך 15 ס”מ.
- מחברים בין קצוות הנחש לצורת עיגול ודואגים להדק בין הקצוות היטב.
- מכינים קערה עם מים שתכיל את הבייגל וקערה של הקישוט שבחרתם- שומשום, פרג או תערובת של שניהם יחד.
- טובלים צד אחד של הבייגל במים לרגע ואז בתערובת.
- מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה, כשהצד של השומשום כלפי מעלה.
- אופים בתנור בחום של 175 מעלות במשך 25 דקות.
- מעלים את הטמפרטורה לחום של 220 מעלות ואופים עוד 5 דקות.
- מוציאים מהתנור ומניחים לבייגל להצטנן כ-10 דקות לפני שחוצים אותו.
אופן הכנה
- בקערת מוט הבלנדר שמים את היוגורט והקמח ומפעילים את אופציית לישת הבצק למשך 5 דקות.
- הבצק יוצא קצת דביק וזה בסדר, הוא רק צריך להתאחד לכדור ואם זה לא קורה, מוסיפים 2 כפות קמח וממשיכים לעוד דקה.
- מעל משטח מקומח, מחלקים את הבצק ל-8 חלקים ומרדדים כל חלק לנחש באורך 15 ס”מ.
- מחברים בין קצוות הנחש לצורת עיגול ודואגים להדק בין הקצוות היטב.
- מכינים קערה עם מים שתכיל את הבייגל וקערה של הקישוט שבחרתם- שומשום, פרג או תערובת של שניהם יחד.
- טובלים צד אחד של הבייגל במים לרגע ואז בתערובת.
- מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה, כשהצד של השומשום כלפי מעלה.
- אופים בתנור בחום של 175 מעלות במשך 25 דקות.
- מעלים את הטמפרטורה לחום של 220 מעלות ואופים עוד 5 דקות.
- מוציאים מהתנור ומניחים לבייגל להצטנן כ-10 דקות לפני שחוצים אותו.
@foody_il מתכון לבייגל מ-3 מרכיבים בלבד! #לחם #לחםביתי #בייגל ♬ original sound - Foody פודי
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן