רקע ברימאג

מה לשים לך בבייגל? בייגל משני מרכיבים בלבד!

חולמים על בייגל חם עמוס גבינת שמנת? יש לנו מתכון בשבילכם של בייגל שמכינים משני מרכיבים בלבד: יוגורט וקמח. לא מאמינים? נסו את זה בבית!
חולמים על בייגל חם עמוס גבינת שמנת? יש לנו מתכון בשבילכם של בייגל שמכינים משני מרכיבים בלבד: יוגורט וקמח. לא מאמינים? נסו את זה בבית!
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    151
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 151.0 קק״ל 1208.2 קק״ל
    פחמימות 27.9 גרם 222.9 גרם
    שומן 1.8 גרם 14.0 גרם
    נתרן 421.3 מ״ג 3370.6 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 45.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 5.4 גרם
    כולסטרול 3.4 מ״ג 27.0 מ״ג
    סידן 65.3 מ״ג 522.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 37.5 מ״ג 299.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    151
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 151.0 קק״ל 1208.2 קק״ל
    פחמימות 27.9 גרם 222.9 גרם
    שומן 1.8 גרם 14.0 גרם
    נתרן 421.3 מ״ג 3370.6 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 45.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 5.4 גרם
    כולסטרול 3.4 מ״ג 27.0 מ״ג
    סידן 65.3 מ״ג 522.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 37.5 מ״ג 299.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור

בלי התפחות ובלי בוג’ארס, הנה מתכון לבייגל עמוס שומשום או פרג משני מרכיבים בלבד. מעט עבודה והתוצאה מספקת, טעימה וריחנית. אפשר גם להקפיא בקלי קלות ולהפשיר בתנור כשרוצים ארוחת בוקר מפנקת.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פיזור


אופן הכנה

  1. בקערת מוט הבלנדר שמים את היוגורט והקמח ומפעילים את אופציית לישת הבצק למשך 5 דקות.
  2. הבצק יוצא קצת דביק וזה בסדר, הוא רק צריך להתאחד לכדור ואם זה לא קורה, מוסיפים 2 כפות קמח וממשיכים לעוד דקה.
  3. מעל משטח מקומח, מחלקים את הבצק ל-8 חלקים ומרדדים כל חלק לנחש באורך 15 ס”מ.
  4. מחברים בין קצוות הנחש לצורת עיגול ודואגים להדק בין הקצוות היטב.
  5. מכינים קערה עם מים שתכיל את הבייגל וקערה של הקישוט שבחרתם- שומשום, פרג או תערובת של שניהם יחד.
  6. טובלים צד אחד של הבייגל במים לרגע ואז בתערובת.
  7. מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה, כשהצד של השומשום כלפי מעלה.
  8. אופים בתנור בחום של 175 מעלות במשך 25 דקות.
  9. מעלים את הטמפרטורה לחום של 220 מעלות ואופים עוד 5 דקות.
  10. מוציאים מהתנור ומניחים לבייגל להצטנן כ-10 דקות לפני שחוצים אותו.

    בייגל משני מרכיבים עם המוצר
    לא יאומן שאת הבייגל האלה מכינים מיוגורט וקמח בלבד! צילום: אפיק גבאי

@foody_il מתכון לבייגל מ-3 מרכיבים בלבד! #לחם #לחםביתי #בייגל ♬ original sound - Foody פודי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מה לשים לך בבייגל? בייגל משני מרכיבים בלבד!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    ורד ויס

    אפשר מקמח כוסמין או מלא ? ואם כן מה הכמויות

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, מומלץ 1 כוס קמח לבן + 1 כוס קמח כוסמין או מלא.

    Avatar
    אורלי טרגן

    אם אין מוט בלנדר איך אפשר לעשות את הבצק?

      Avatar
      מערכת Foody

      ניתן להכין את הבצק במיקסר או ביד.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות