מוייטנאם באהבה: נאמס מדפי אורז במילוי פרגית

נאמס מדפי אורז שממלאים בפרגיות וירקות, שצורבים במחבת ומגישים בתוך עלי חסה פריכים. כל מה שנשאר זה רק לטבול ברוטב אסייתי משגע ולתת ביס קריספי!
נאמס מדפי אורז שממלאים בפרגיות וירקות, שצורבים במחבת ומגישים בתוך עלי חסה פריכים. כל מה שנשאר זה רק לטבול ברוטב אסייתי משגע ולתת ביס קריספי!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 55 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    86
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 86.3 קק״ל 863.3 קק״ל
    פחמימות 10.6 גרם 105.6 גרם
    שומן 7.0 גרם 70.0 גרם
    נתרן 1378.4 מ״ג 13784.2 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 47.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 2.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.3 מ״ג 152.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 142.3 מ״ג 1423.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 55 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    86
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 86.3 קק״ל 863.3 קק״ל
    פחמימות 10.6 גרם 105.6 גרם
    שומן 7.0 גרם 70.0 גרם
    נתרן 1378.4 מ״ג 13784.2 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 47.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 2.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.3 מ״ג 152.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 142.3 מ״ג 1423.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. בקערה בינונית מערבבים את קוביות הפרגיות עם שמן שומשום ורוטב סויה, ומעבירים למקרר עד לשימוש.
  2. מניחים דף אורז אחד בקערה עם מים למשך חצי דקה ומעבירים לשיש או למשטח נקי.
  3. ממלאים במרכז הדף אטריות שעועית, מניחים מעל גפרורי גזר ובצל, מכניסים את שולי הדפים למרכז ומגלגלים לצורת רול.
  4. ממשיכים כך עם כל יתר דפי האורז, אחד אחד.
  5. מחממים שמן במחבת גדולה וצולים את גלילות דפי האורז במשך 3-4 דקות עד שהם מזהיבים ומוציאים לרשת.
  6. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב יחד.
  7. מגישים את הנאמס על חסה עם נענע, בזיליקום וכוסברה, טובלים ברוטב ואוכלים.

    נאמס מדפי אורז 1
    נאמס מדפי אורז במילוי פרגיות. צילום: שוקי גוזיק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מוייטנאם באהבה: נאמס מדפי אורז במילוי פרגית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אירית

    האם אפשר גם בתנור? כמה זמן?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר לאפות בתנור בחום של 180 מעלות עד הזהבה ולהפוך לצד השני להזהבה, אך יש לקחת בחשבון שהנאמס לא יצאו טעימים ופריכים כמו בטיגון.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות