![נאמס מדפי אורז 2](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2021/10/06074036/IMG_0004.jpg)
מוייטנאם באהבה: נאמס מדפי אורז במילוי פרגית
- רון יוחננוב
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 131.1 קק״ל 1310.5 קק״לפחמימות 17.8 גרם 177.6 גרםשומן 5.0 גרם 50.0 גרםנתרן 1598.4 מ״ג 15984.2 מ״גחלבון 4.7 גרם 47.4 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.8 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 15.3 מ״ג 152.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 142.3 מ״ג 1423.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים20
-
הכנה 55 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות131
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 131.1 קק״ל 1310.5 קק״לפחמימות 17.8 גרם 177.6 גרםשומן 5.0 גרם 50.0 גרםנתרן 1598.4 מ״ג 15984.2 מ״גחלבון 4.7 גרם 47.4 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.8 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 15.3 מ״ג 152.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 142.3 מ״ג 1423.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.5 מ״גסגור
מרכיבים 20 | זמן הכנה 55 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 131 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
![plus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/plus.png)
![minus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/minus.png)
מילוי
-
100 גרם אטריות שעועיתמזרח מערבמבושלות במים
-
100 גרם סטייק פרגיתחתוך לקוביות
-
1 גזר בינוניחתוך לגפרורים
-
1 בצל בינוניחתוך לרצועות
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוניחריף, קצוץ דק
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערב
רוטב
-
1/2 כוס חומץ אורזמזרח מערב
-
1/2 כוס רוטב סויהמזרח מערב
-
4 כפות מיריןמזרח מערב
-
1/2 כוס רוטב דגיםמזרח מערב
-
1 כף שורש ג’ינג’רטרי, קצוץ
-
1 כפית שמן צ’ילימזרח מערב
-
1 כף פלפל צ’ילי אדוםחריף, חתוך דק (אם רוצים)
הגשה
-
1 חסה אייסברג קטנה10 לבבות
-
20 עלי נענע
-
20 עלי בזיליקום
-
20 עלי כוסברה
-
טיפה פלפל צ’ילי אדוםחתוך לפרוסות דקות
![](https://foody-media.s3.eu-west-1.amazonaws.com/w_images/loader.gif)
אופן הכנה
- בקערה בינונית מערבבים את קוביות הפרגיות עם שמן שומשום ורוטב סויה, ומעבירים למקרר עד לשימוש.
- מניחים דף אורז אחד בקערה עם מים למשך חצי דקה ומעבירים לשיש או למשטח נקי.
- ממלאים במרכז הדף אטריות שעועית, מעליהן קוביות פרגית ומעל גפרורי גזר ובצל, מכניסים את שולי הדפים למרכז ומגלגלים לצורת רול.
- ממשיכים כך עם כל יתר דפי האורז, אחד אחד.
- מחממים שמן במחבת גדולה וצולים את גלילות דפי האורז במשך 3-4 דקות עד שהם מזהיבים ומוציאים לרשת.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב יחד.
- מגישים את הנאמס על חסה עם נענע, בזיליקום וכוסברה, טובלים ברוטב ואוכלים.
נאמס מדפי אורז במילוי פרגיות. צילום: שוקי גוזיק
אופן הכנה
- בקערה בינונית מערבבים את קוביות הפרגיות עם שמן שומשום ורוטב סויה, ומעבירים למקרר עד לשימוש.
- מניחים דף אורז אחד בקערה עם מים למשך חצי דקה ומעבירים לשיש או למשטח נקי.
- ממלאים במרכז הדף אטריות שעועית, מעליהן קוביות פרגית ומעל גפרורי גזר ובצל, מכניסים את שולי הדפים למרכז ומגלגלים לצורת רול.
- ממשיכים כך עם כל יתר דפי האורז, אחד אחד.
- מחממים שמן במחבת גדולה וצולים את גלילות דפי האורז במשך 3-4 דקות עד שהם מזהיבים ומוציאים לרשת.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב יחד.
- מגישים את הנאמס על חסה עם נענע, בזיליקום וכוסברה, טובלים ברוטב ואוכלים.
![מוייטנאם באהבה: נאמס מדפי אורז במילוי פרגית](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2021/10/06074036/IMG_0004.jpg)
הכנתם את המתכון?
תגובות (16)
היי מוסיפה טיפים מניסיון : שימו לב שהדפי אורז הם דפי אורז רשת ולא רגילים! בנוסף אני טוחנת את העוף זה יוצא יותר טעים מעוף חתוך לקוביות במקום פרגית אפשר לשים חזה עוף ואני אוהבת להוסיף גם לימון לרוטב נותן קצת חמיצות טיפ אחרון לגבי הדפי אורז דפי אורז מרושתים הם מאוד עדינים ויכולים להיקרע בקלות אז לפעמים אני שמה 2 דפי אורז על כל נאמס זה יוצא קריספי ומוריד את הסיכוי ש נאמס יקרעו.
היי נועם. הדפי אורז הם דפי רשת.
הכל נדבק למות. איך מחלצים את האגרול מהטיגון?
מה הכוונה נדבק?