מילקשייק מושחת עם קצפת של מילקי

חן שוקרון מכינה מילקשייק מושחת עם קצפת של מילקי שיצנן לכם את הקיץ. מקשטים את הכוס בחטיפים שאוהבים ונהנים מקינוח קריר ושוקולדי
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

או.מיי.גד! מילקי מגשימים לי חלום ומוציאים את הקצפת שלהם כשמנת מתוקה. מה יותר טוב מלשדך אותה למילקשייק מוגזם בדיוק כמו שאני אוהבת?

רוצים גם? המתכון המלא מוגש לכם באהבה

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את כוס המילקשייק: מברישים את שולי הכוס בשוקולד מומס ומצמידים לשוקולד את שברי הבייגלה/ חטיף שוקולד או אגוזים גרוסים.
  2. מזלפים בחלק הפנימי של הכוס שבילים של שוקולד מומס. שומרים בינתיים בקירור.
  3. מכינים את המילקשייק: במעבד מזון שמים את הגלידה והחלב, אם רוצים ניתן לגוון בכף או שתיים של ממרח שוקולד אגוזים/חצי בננה/תותים. טוחנים היטב עד לקבלת מרקם חלק. ניתן להוסיף מעט חלב או גלידה למרקם סמיך או דליל יותר.
  4. יוצקים את המילקשייק לכוס השתייה. מניחים מעל שולי הכוס חטיפי שוקולד כך שיכסו אותו לחלוטין ויצרו בסיס אחיד.
  5. מקציפים את הקצפת של מילקי לקצפת יציבה, מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן ומזלפים בנדיבות מעל חטיף השוקולד. מעטרים בשוקולד, פירורי עוגיות וכד’ ומגישים מיד.

 

מתכון בשיתוף שטראוס
מתכון וצילום: חן שוקרון

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 445.7 קק״ל 445.7 קק״ל
פחמימות 61.3 גרם 61.3 גרם
שומן 17.4 גרם 17.4 גרם
נתרן 130.5 מ״ג 130.5 מ״ג
חלבון 12.9 גרם 12.9 גרם
סיבים תזונתיים 4.1 גרם 4.1 גרם
שומן רווי 11.3 גרם 11.3 גרם
כולסטרול 11.8 מ״ג 11.8 מ״ג
סידן 164.3 מ״ג 164.3 מ״ג
ברזל 3.9 מ״ג 3.9 מ״ג
אשלגן 510.6 מ״ג 510.6 מ״ג
אבץ 2.2 מ״ג 2.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody