המבורגר דגים עם איולי אריסה

שי-לי ליפא מכינה מיני המבורגר דגים בלחמנייה, שדרוג מגניב לקציצת ההמבורגר הרגילה. מגישים עם איולי פיקנטי ונהנים מארוחה טעימה
שי-לי ליפא מכינה מיני המבורגר דגים בלחמנייה, שדרוג מגניב לקציצת ההמבורגר הרגילה. מגישים עם איולי פיקנטי ונהנים מארוחה טעימה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 4]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    513
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 512.5 קק״ל 4099.9 קק״ל
    פחמימות 2.5 גרם 20.2 גרם
    שומן 48.1 גרם 384.8 גרם
    נתרן 510.7 מ״ג 4085.2 מ״ג
    חלבון 19.2 גרם 154.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 54.0 גרם
    כולסטרול 118.6 מ״ג 948.5 מ״ג
    סידן 26.9 מ״ג 215.2 מ״ג
    ברזל 26.5 מ״ג 212.3 מ״ג
    אשלגן 295.7 מ״ג 2365.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    513
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 512.5 קק״ל 4099.9 קק״ל
    פחמימות 2.5 גרם 20.2 גרם
    שומן 48.1 גרם 384.8 גרם
    נתרן 510.7 מ״ג 4085.2 מ״ג
    חלבון 19.2 גרם 154.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 54.0 גרם
    כולסטרול 118.6 מ״ג 948.5 מ״ג
    סידן 26.9 מ״ג 215.2 מ״ג
    ברזל 26.5 מ״ג 212.3 מ״ג
    אשלגן 295.7 מ״ג 2365.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מגרדים את קליפת הלימון וסוחטים את מיץ. קוצצים את השום, הנענע והפטרוזיליה.
  2. מכינים את האיולי: מערבלים במעבד המזון את החלמונים, האריסה, החרדל, מיץ הלימון, השום והמלח לתערובת אחידה. מזלפים את השמנים בהדרגה, תוך כדי ערבול, עד לקבלת מרקם סמיך. אם סמיך מדי, מוסיפים מעט מיץ לימון או מים.
  3. מכינים את ההמבורגרים: מערבבים בקערה את כל הרכיבים. לשים כדקה כדי שההמבורגרים יהיו יציבים בטיגון. טועמים ומתקנים את התיבול.
  4. יוצרים 10-8 קציצות פחוסות ומהודקות (אפשר להיעזר ברינג - טבעת מתכת בקוטר 8 ס”מ).
  5. מחממים את השמן במחבת על להבה בינונית. מברישים את ההמבורגרים בשמן הזית ומטגנים 3-2 דקות מכל צד עד שהם זהובים ומוכנים.
  6. מגישים את ההמבורגרים בלחמניות עם האיולי.

הערות

  • מכמות המצרכים שבמתכון האיולי מתקבלות 1 ו-1/2 כוסות של הרוטב. ניתן לשמור את האיולי בצנצנת אטומה במקרר עד 3 ימים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המבורגר דגים עם איולי אריסה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    מנוחה שלו

    לא כתוב אם יש לרסק את הדגים או לחתוך קטן או בכלל התכוונתם שצריך להשאיר אותם שלמים.

      Avatar
      מערכת Foody

      יש צורך לטחון אותם. תודה, הוספנו למתכון 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות