מכניסים לגרנולה קצת עוגיות: עוגיות גרנולה מוש!
עוגיות גרנולה מושלמות, מלאות בבריאות וטעמים נפלאים, שמכינים בקלילות ובמהירות. מתכון בדוק שאתם חייבים לנסות ולא תצטערו - באחריות!
עוגיות גרנולה מושלמות, מלאות בבריאות וטעמים נפלאים, שמכינים בקלילות ובמהירות. מתכון בדוק שאתם חייבים לנסות ולא תצטערו - באחריות!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 122.5 קק״ל 4287.6 קק״לפחמימות 15.4 גרם 539.7 גרםשומן 5.4 גרם 188.3 גרםנתרן 50.8 מ״ג 1777.5 מ״גחלבון 3.2 גרם 111.6 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 26.3 גרםשומן רווי 1.1 גרם 40.1 גרםכולסטרול 14.5 מ״ג 506.4 מ״גסידן 13.1 מ״ג 458.9 מ״גברזל 0.4 מ״ג 14.4 מ״גאשלגן 53.4 מ״ג 1869.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 9.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות123
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 122.5 קק״ל 4287.6 קק״לפחמימות 15.4 גרם 539.7 גרםשומן 5.4 גרם 188.3 גרםנתרן 50.8 מ״ג 1777.5 מ״גחלבון 3.2 גרם 111.6 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 26.3 גרםשומן רווי 1.1 גרם 40.1 גרםכולסטרול 14.5 מ״ג 506.4 מ״גסידן 13.1 מ״ג 458.9 מ״גברזל 0.4 מ״ג 14.4 מ״גאשלגן 53.4 מ״ג 1869.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 9.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 123 | כמות מנות 35 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כוסות שיבולת שועל עבה
-
1כוס או 140 גרם קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית קינמון טחוןלא חובה
-
1/2 כוס חמאת בוטנים חלקה
-
70 גרם מזולה – ללא תוספת מלחבטמפרטורת החדר
-
3/4כוס או 150 גרם סוכר חום
-
2 ביצים M
-
1 כוס צימוקים כהיםאו חמוציות
-
1/2 כוס שקדים טבעייםקצוצים גס
-
1/4 כוס גרעיני חמנייה
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את שיבולת השועל, הקמח, אבקת האפייה, המלח והקינמון.
- שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את חמאת הבוטנים, המזולה והסוכר ומערבבים.
- מוסיפים את הביצים, אחת-אחת, ומערבבים עד שהן נטמעות בתערובת.
- מוסיפים את תערובת שיבולת השועל וממשיכים לערבב עד שמתקבל בצק.
- מוסיפים את הצימוקים, השקדים והגרעינים ומערבבים שוב לבצק אחיד. מקררים למשך 30 דקות לפחות.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מייצרים מהבצק המקורר כדורים בגודל רצוי ומסדרים במרווחים על גבי התבנית. משטחים קלות.
- אופים כ-15 דקות עד להשחמה יפה. מצננים ומגישים. שומרים בכלי אטום.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את שיבולת השועל, הקמח, אבקת האפייה, המלח והקינמון.
- שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את חמאת הבוטנים, המזולה והסוכר ומערבבים.
- מוסיפים את הביצים, אחת-אחת, ומערבבים עד שהן נטמעות בתערובת.
- מוסיפים את תערובת שיבולת השועל וממשיכים לערבב עד שמתקבל בצק.
- מוסיפים את הצימוקים, השקדים והגרעינים ומערבבים שוב לבצק אחיד. מקררים למשך 30 דקות לפחות.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מייצרים מהבצק המקורר כדורים בגודל רצוי ומסדרים במרווחים על גבי התבנית. משטחים קלות.
- אופים כ-15 דקות עד להשחמה יפה. מצננים ומגישים. שומרים בכלי אטום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן