סנו רקע

תפוח עץ ממולא בכל טוב

זוכרים שאמא הכינה בבית תפוח עץ ממולא לקינוח? אז קבלו את אותו הניחוח המגרה של הבית, אבל הפעם עם טריק להכנת הקינוח המשגע הזה בלי ללכלך כלים!
זוכרים שאמא הכינה בבית תפוח עץ ממולא לקינוח? אז קבלו את אותו הניחוח המגרה של הבית, אבל הפעם עם טריק להכנת הקינוח המשגע הזה בלי ללכלך כלים!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    159
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 158.9 קק״ל 635.4 קק״ל
    פחמימות 111.1 גרם 444.4 גרם
    שומן 97.9 גרם 391.6 גרם
    נתרן 97.6 מ״ג 390.5 מ״ג
    חלבון 97.1 גרם 388.5 גרם
    סיבים תזונתיים 97.0 גרם 388.0 גרם
    שומן רווי 97.0 גרם 387.8 גרם
    כולסטרול 96.9 מ״ג 387.4 מ״ג
    סידן 99.4 מ״ג 397.6 מ״ג
    ברזל 97.0 מ״ג 387.9 מ״ג
    אשלגן 112.4 מ״ג 449.5 מ״ג
    אבץ 96.9 מ״ג 387.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    159
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 158.9 קק״ל 635.4 קק״ל
    פחמימות 111.1 גרם 444.4 גרם
    שומן 97.9 גרם 391.6 גרם
    נתרן 97.6 מ״ג 390.5 מ״ג
    חלבון 97.1 גרם 388.5 גרם
    סיבים תזונתיים 97.0 גרם 388.0 גרם
    שומן רווי 97.0 גרם 387.8 גרם
    כולסטרול 96.9 מ״ג 387.4 מ״ג
    סידן 99.4 מ״ג 397.6 מ״ג
    ברזל 97.0 מ״ג 387.9 מ״ג
    אשלגן 112.4 מ״ג 449.5 מ״ג
    אבץ 96.9 מ״ג 387.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  2. חותכים יריעות סנו סושי- נייר אפייה טבעי בגודל שמספיק לעטוף תפוח עץ.
  3. מכינים את המילוי: מערבבים בקערית את האגוזים עם הדבש והקינמון.
  4. חותכים את החלק העליון של תפוחי העץ, ומקלפים כ-1 ס”מ של הקליפה מהתפוח עצמו.
  5. בעזרת סכין קטנה חותכים את ליבת התפוח בתנועה סיבובית ומוציאים אותה, בלי להגיע עד הסוף ובלי לחורר את התפוח.
  6. ממלאים את מרכז התפוחים בתערובת האגוזים.
  7. מניחים כל תפוח על חתיכת נייר אפייה וסוגרים למעטפה. אפשר לקשור אותה בעזרת חוט או להדק בעזרת מהדק.
  8. מניחים את המעטפות בתבנית ואופים במשך 20-25 דקות, או עד שהתפוחים מתרככים, אך נשארים שלמים.
  9. פותחים את המעטפות ומגישים את התפוחים האפויים מיד בתוספת כדור גלידה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תפוח עץ ממולא בכל טוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות