מקלות בצק עלים וגבינת עיזים

איילת הירשמן מכינה מקלות בצק עלים וגבינת עיזים שאי אפשר לעמוד בפניהם - קראנצ'יים, זהובים ובמרכזם גבינה נמסה
איילת הירשמן מכינה מקלות בצק עלים וגבינת עיזים שאי אפשר לעמוד בפניהם - קראנצ'יים, זהובים ובמרכזם גבינה נמסה
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    217
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 216.7 קק״ל 1733.3 קק״ל
    פחמימות 39.2 גרם 313.3 גרם
    שומן 7.6 גרם 60.5 גרם
    נתרן 345.7 מ״ג 2765.7 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 63.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 16.9 מ״ג 135.0 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 21.2 מ״ג
    אשלגן 77.7 מ״ג 621.4 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    217
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 216.7 קק״ל 1733.3 קק״ל
    פחמימות 39.2 גרם 313.3 גרם
    שומן 7.6 גרם 60.5 גרם
    נתרן 345.7 מ״ג 2765.7 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 63.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 16.9 מ״ג 135.0 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 21.2 מ״ג
    אשלגן 77.7 מ״ג 621.4 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מפשירים את בצק העלים לפי הוראות היצרן.
  2. חוצים כל גליל גבינה במרכזו, לאורך, כך שיתקבלו שני פסי גבינה.
  3. מניחים חצי מבצק העלים על משטח עבודה מקומח ומרדדים למרובע בגודל 25 ס”מ. מרדדים את החלק השני של הבצק למרובע בגודל 30 ס”מ.
  4. מניחים על הריבוע בגודל 25 ס”מ 4 שורות של פסי גבינת העיזים, שניים בכל שורה, במרווחים של 3 ס”מ בין השורות. מתבלים את הגבינה במלח ובפלפל שחור.
  5. טורפים את הביצים ומושחים את המרווחים בין שורות הגבינה בביצה טרופה. מניחים בעדינות את ריבוע בצק העלים השני על הריבוע על שורות גבינת העיזים ומהדקים בעדינות את הבצק העליון לחלקים שבין שורות הגבינה. מהדקים גם את הקצוות של הריבועים.
  6. מושחים את כל החלק העליון של המאפה בביצה טרופה.
  7. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה, מניחים עליה את המאפה בעדינות ומקררים חצי שעה לפחות במקרר לייצוב.
  8. מחממים את התנור ל-200 מעלות ואופים 30 דקות, או עד שהמאפה מזהיב.
  9. מוציאים, מצננים קלות וחותכים לרוחב, כך שיתקבלו שורות מאפה שבתוכם 4 עיגולי גבינה קטנים. חוצים במרכז לקבלת שני פסי מאפי גבינה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מקלות בצק עלים וגבינת עיזים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות