מקלות גבינה מבצק עלים של אהרוני

מכירים את מקלות הגבינה הממכרים שאי אפשר להפסיק לנשנש? לא תאמינו כמה קל להכין אותם בבית. מתכון מהיר מ-3 מצרכים של ישראל אהרוני
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    3

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפשירים את בצק העלים לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  3. מגררים את הגבינה וממיסים את החמאה.
  4. חותכים את בצק העלים לרצועות ארוכות ודקות. מניחים אותן בתבנית.
  5. מברישים את הרצועות בחמאה ומפזרים מעל את הגבינה.
  6. אופים כ-10 דקות או עד להזהבה.

למתכון למרק כתום 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 25 מנות
קלוריות 43.4 קק״ל 1085.4 קק״ל
פחמימות 0.4 גרם 9.0 גרם
שומן 3.3 גרם 82.2 גרם
נתרן 301.3 מ״ג 7532.2 מ״ג
חלבון 3.1 גרם 78.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 2.9 גרם 73.2 גרם
כולסטרול 11.2 מ״ג 280.0 מ״ג
סידן 43.8 מ״ג 1093.8 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 6.0 מ״ג
אשלגן 23.2 מ״ג 580.8 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 3.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody