מרק יפני עם שבבי דפי שעועית

מרק קליל ומנחם עם טעמים אסייתים שיהפוך להיות המנה האהובה עליכם בחורף. קל להכנה ועשיר בטעמים, לא תוכלו להפסיק לטרוף אותו.
מרק קליל ומנחם עם טעמים אסייתים שיהפוך להיות המנה האהובה עליכם בחורף. קל להכנה ועשיר בטעמים, לא תוכלו להפסיק לטרוף אותו.
  • מיטל פלדמן
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    273
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 273.3 קק״ל 1093.2 קק״ל
    פחמימות 45.0 גרם 179.9 גרם
    שומן 12.2 גרם 48.7 גרם
    נתרן 864.8 מ״ג 3459.1 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 20.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 6.4 גרם
    כולסטרול 126.6 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 42.0 מ״ג 167.8 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 141.4 מ״ג 565.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    273
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 273.3 קק״ל 1093.2 קק״ל
    פחמימות 45.0 גרם 179.9 גרם
    שומן 12.2 גרם 48.7 גרם
    נתרן 864.8 מ״ג 3459.1 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 20.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 6.4 גרם
    כולסטרול 126.6 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 42.0 מ״ג 167.8 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 141.4 מ״ג 565.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
מיטל פלדמן
X

12 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מצרכים


אופן הכנה

  1. חותכים את האצות לרצועות ומשרים במים במשך כ-5 דקות. לאחר ההשרייה סוחטים את האצות מהנוזלים ומניחים בצד.
  2. טורפים 2 ביצים בקערה, קוצצים את הבצל הירוק וחותכים את הטופו לקוביות.
  3. מוסיפים לסיר 1 כף שמן שומשום ושופכים פנימה חצי מכמות הבצל הירוק - מטגנים כ-30 שניות.
  4. שופכים לסיר 2 כוסות מים, רוטב סויה, מלח ופלפל שחור. מערבבים ומביאים לרתיחה.
  5. מוסיפים לסיר את הטופו וחבילת שבבי דפי שעועית. בוחשים מעט כדי שדפי השעועית לא ידבקו אחד לשני.
  6. לאחר שדפי השעועית מתרככים, מנמיכים את האש ושופכים את הביצים הטרופות בתנועה ספירלית לתוך המרק.
  7. מוסיפים לסיר את האצות המושרות, שומשום שחור ואת יתר הבצל הירוק ומערבבים.
  8. יוצקים את המרק לקערה ומגישים.

    מרק יפני עם שבבי שעועית.
    מרק יפני עם שבבי דפי שעועית. צילום: מיטל פלדמן

טיפ

  • להצמיד צ'ופסטיקס לקערה של הביצים בזמן ששופכים אותן, כדי שהביצה תשפך ברצועות דקות לסיר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות