הכי כיף בגשם: מרק עגבניות עם קרוטוני מוצרלה

קבלו שדרוג מפנק למרק העגבניות הסטנדרטי: מרק עגבניות עם קרוטוני מוצרלה שמכינים מפרוסות באגט קלויות בתנור, וכל ביס הופך לסטייל איטליאנו
קבלו שדרוג מפנק למרק העגבניות הסטנדרטי: מרק עגבניות עם קרוטוני מוצרלה שמכינים מפרוסות באגט קלויות בתנור, וכל ביס הופך לסטייל איטליאנו
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    371
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 371.1 קק״ל 1113.2 קק״ל
    פחמימות 25.7 גרם 77.1 גרם
    שומן 22.2 גרם 66.7 גרם
    נתרן 2020.9 מ״ג 6062.7 מ״ג
    חלבון 21.5 גרם 64.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 15.2 גרם
    שומן רווי 10.3 גרם 30.8 גרם
    כולסטרול 39.3 מ״ג 118.0 מ״ג
    סידן 472.1 מ״ג 1416.3 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 830.8 מ״ג 2492.4 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    371
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 371.1 קק״ל 1113.2 קק״ל
    פחמימות 25.7 גרם 77.1 גרם
    שומן 22.2 גרם 66.7 גרם
    נתרן 2020.9 מ״ג 6062.7 מ״ג
    חלבון 21.5 גרם 64.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 15.2 גרם
    שומן רווי 10.3 גרם 30.8 גרם
    כולסטרול 39.3 מ״ג 118.0 מ״ג
    סידן 472.1 מ״ג 1416.3 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 830.8 מ״ג 2492.4 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרוטוני מוצרלה

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את המרק: מחממים את השמן בסיר על כיריים ומטגנים את השום עד להזהבה.
  2. מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים וממשיכים לטגן במשך כחצי דקה.
  3. מכניסים לסיר את העגבניות המרוסקות, מערבבים וממשיכים לטגן עוד דקה.
  4. מוסיפים גם את המים, מתבלים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  5. מבשלים במשך כ-15 דקות.
  6. מכינים את הקרוטונים: מחממים את התנור לחום של 250 מעלות.
  7. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
  8. מסדרים את פרוסות הבאגט בתבנית, ומניחים מעל חתיכות מוצרלה.

    מרק עגבניות עם קרוטוני מוצרלה 4
    מגישים את המרק לצד קרוטוני מוצרלה

  9. אופים עד שהגבינה נמסה והבאגט זהוב.
  10. מרסקים את המרק בעזרת בלנדר מוט למרקם חלק לגמרי. טועמים ומתקנים תיבול.
  11. מגישים את המרק עם קרוטוני המוצרלה ותוספת רוטב פסטו.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות