-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 273.3 קק״ל 1093.2 קק״לפחמימות 45.0 גרם 179.9 גרםשומן 12.2 גרם 48.7 גרםנתרן 864.8 מ״ג 3459.1 מ״גחלבון 5.1 גרם 20.5 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.8 גרםשומן רווי 1.6 גרם 6.4 גרםכולסטרול 126.6 מ״ג 506.4 מ״גסידן 42.0 מ״ג 167.8 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 141.4 מ״ג 565.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות273
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 273.3 קק״ל 1093.2 קק״לפחמימות 45.0 גרם 179.9 גרםשומן 12.2 גרם 48.7 גרםנתרן 864.8 מ״ג 3459.1 מ״גחלבון 5.1 גרם 20.5 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.8 גרםשומן רווי 1.6 גרם 6.4 גרםכולסטרול 126.6 מ״ג 506.4 מ״גסידן 42.0 מ״ג 167.8 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 141.4 מ״ג 565.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 273 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה שבבי דפי שעועיתמזרח מערב
-
1 חבילה טופו
-
2 ביצים M
-
1 חבילה אצות וואקמה מיובשותמזרח מערב
-
2 כפיות שומשום שחורמזרח מערב
-
1 צרור בצל ירוקקצוץ
-
2 כפות שמן שומשוםמזרח מערב
-
2 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- חותכים את האצות לרצועות ומשרים במים במשך כ-5 דקות. לאחר ההשרייה סוחטים את האצות מהנוזלים ומניחים בצד.
- טורפים 2 ביצים בקערה, קוצצים את הבצל הירוק וחותכים את הטופו לקוביות.
- מוסיפים לסיר 1 כף שמן שומשום ושופכים פנימה חצי מכמות הבצל הירוק - מטגנים כ-30 שניות.
- שופכים לסיר 2 כוסות מים, רוטב סויה, מלח ופלפל שחור. מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים לסיר את הטופו וחבילת שבבי דפי שעועית. בוחשים מעט כדי שדפי השעועית לא ידבקו אחד לשני.
- לאחר שדפי השעועית מתרככים, מנמיכים את האש ושופכים את הביצים הטרופות בתנועה ספירלית לתוך המרק.
- מוסיפים לסיר את האצות המושרות, שומשום שחור ואת יתר הבצל הירוק ומערבבים.
- יוצקים את המרק לקערה ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את האצות לרצועות ומשרים במים במשך כ-5 דקות. לאחר ההשרייה סוחטים את האצות מהנוזלים ומניחים בצד.
- טורפים 2 ביצים בקערה, קוצצים את הבצל הירוק וחותכים את הטופו לקוביות.
- מוסיפים לסיר 1 כף שמן שומשום ושופכים פנימה חצי מכמות הבצל הירוק - מטגנים כ-30 שניות.
- שופכים לסיר 2 כוסות מים, רוטב סויה, מלח ופלפל שחור. מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים לסיר את הטופו וחבילת שבבי דפי שעועית. בוחשים מעט כדי שדפי השעועית לא ידבקו אחד לשני.
- לאחר שדפי השעועית מתרככים, מנמיכים את האש ושופכים את הביצים הטרופות בתנועה ספירלית לתוך המרק.
- מוסיפים לסיר את האצות המושרות, שומשום שחור ואת יתר הבצל הירוק ומערבבים.
- יוצקים את המרק לקערה ומגישים.
טיפ
- להצמיד צ'ופסטיקס לקערה של הביצים בזמן ששופכים אותן, כדי שהביצה תשפך ברצועות דקות לסיר
טיפ
- להצמיד צ'ופסטיקס לקערה של הביצים בזמן ששופכים אותן, כדי שהביצה תשפך ברצועות דקות לסיר
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן