משולשי פילו גבינה מתוקים

מתכון מושלם שאפשר להכין מראש לפני שהאורחים מגיעים, משולשי פילו קראנצ'ים במילוי גבינה מתוקה עם פיסטוקים וסירופ סוכר - אהבה מהביס הראשון
מתכון מושלם שאפשר להכין מראש לפני שהאורחים מגיעים, משולשי פילו קראנצ'ים במילוי גבינה מתוקה עם פיסטוקים וסירופ סוכר - אהבה מהביס הראשון
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    248
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 247.6 קק״ל 4456.7 קק״ל
    פחמימות 21.4 גרם 386.1 גרם
    שומן 16.9 גרם 304.1 גרם
    נתרן 85.4 מ״ג 1537.5 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 41.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 8.3 גרם 148.7 גרם
    כולסטרול 12.3 מ״ג 221.0 מ״ג
    סידן 9.1 מ״ג 163.3 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 37.4 מ״ג 672.6 מ״ג
    אבץ 77.6 מ״ג 1397.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    248
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 247.6 קק״ל 4456.7 קק״ל
    פחמימות 21.4 גרם 386.1 גרם
    שומן 16.9 גרם 304.1 גרם
    נתרן 85.4 מ״ג 1537.5 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 41.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 8.3 גרם 148.7 גרם
    כולסטרול 12.3 מ״ג 221.0 מ״ג
    סידן 9.1 מ״ג 163.3 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 37.4 מ״ג 672.6 מ״ג
    אבץ 77.6 מ״ג 1397.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

סירופ


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. במצב טורבו 4D - מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. פורשים עלה פילו על משטח העבודה ומברישים בחמאה מומסת. מניחים עליו דף נוסף, מברישים גם אותו ומכסים בדף שלישי, מברישים ומסיימים ברביעי. שומרים את יתר הדפים כשהם מכוסים במגבת.
  3. חותכים את ערימת הדפים המוברשים ל־ 6 ריבועים שווים. מניחים מהמלית (או מזלפים ממנה) באמצע כל ריבוע, ומקפלים למשולש. מניחים בתבנית ומברישים בחמאה. באותו אופן מכינים עוד שני מחזורים של 6 מאפים.
  4. עכשיו אפשר לעצור בהכנה ולשמור את הסיגרים במקרר או במקפיא, מכוסים בניילון.
  5. סמוך להגשה: אופים 20 דקות, עד להזהבה יפה
  6. בינתיים מכינים סירופ ממים וסוכר. מתבלים בלימון.
  7. טובלים בסירופ בסמוך להגשה, מפזרים פיסטוקים גרוסים ומגישים חם.
    משולשי פילו גבינה מתוקים. צילום: נמרוד סונדרס
    משולשי פילו גבינה מתוקים. צילום: נמרוד סונדרס

    בתיאבון! צילום: נמרוד סונדרס
    בתיאבון! צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
משולשי פילו גבינה מתוקים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    נירית

    במתכון כתוב גבינת שמנת ובסרטון שמנת חמוצה ? מה מהם הנכון?

      Avatar
      מערכת Foody

      שמנת חמוצה, המתכון תוקן.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות