רקע סימנס

משולשי פילו גבינה מתוקים

מתכון קל להכנה שאתם יכולים להכין מראש ולהכין לפני שהאורחים מגיעים, משולשי פילו קראנצ'ים במילוי גבינה מתוקה עם פיסטוקים וסירופ סוכר - אהבה מהביס הראשון
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

הגשה

סירופ

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. במצב טורבו 4D - מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. פורשים עלה פילו על משטח העבודה ומברישים בחמאה מומסת. מניחים עליו דף נוסף, מברישים גם אותו ומכסים בדף שלישי, מברישים ומסיימים ברביעי. שומרים את יתר הדפים כשהם מכוסים במגבת.
  3. חותכים את ערימת הדפים המוברשים ל־ 6 ריבועים שווים. מניחים מהמלית (או מזלפים ממנה) באמצע כל ריבוע, ומקפלים למשולש. מניחים בתבנית ומברישים בחמאה. באותו אופן מכינים עוד שני מחזורים של 6 מאפים.
  4. עכשיו אפשר לעצור בהכנה ולשמור את הסיגרים במקרר או במקפיא, מכוסים בניילון.
  5. סמוך להגשה: אופים 20 דקות, עד להזהבה יפה
  6. בינתיים מכינים סירופ ממים וסוכר. מתבלים בלימון.
  7. טובלים בסירופ בסמוך להגשה, מפזרים פיסטוקים גרוסים ומגישים חם.
    משולשי פילו גבינה מתוקים. צילום: נמרוד סונדרס
    משולשי פילו גבינה מתוקים. צילום: נמרוד סונדרס

    בתיאבון! צילום: נמרוד סונדרס
    בתיאבון! צילום: נמרוד סונדרס

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 18 מנות
קלוריות 164.4 קק״ל 2959.4 קק״ל
פחמימות 13.2 גרם 237.7 גרם
שומן 12.1 גרם 217.9 גרם
נתרן 7.9 מ״ג 142.8 מ״ג
חלבון 1.4 גרם 26.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.3 גרם
שומן רווי 7.4 גרם 134.0 גרם
כולסטרול 12.3 מ״ג 221.4 מ״ג
סידן 7.4 מ״ג 133.4 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 1.5 מ״ג
אשלגן 25.6 מ״ג 461.3 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar