רקע הנמל

סנגריה חמה – משקה יין אדום חם וחורפי

הגרמנים קוראים לזה גְלִיוַיין הספרדים קוראים לזה סנגריה חמה אנחנו קוראים לזה משקה יין אדום מתובל, חורפי וטעים או כל מה שאתם צריכים כרגע!
הגרמנים קוראים לזה גְלִיוַיין הספרדים קוראים לזה סנגריה חמה אנחנו קוראים לזה משקה יין אדום מתובל, חורפי וטעים או כל מה שאתם צריכים כרגע!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
67 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    216
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 216.2 קק״ל 1297.3 קק״ל
    פחמימות 31.6 גרם 189.5 גרם
    שומן 0.2 גרם 1.5 גרם
    נתרן 5.5 מ״ג 33.3 מ״ג
    חלבון 0.6 גרם 3.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.5 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 12.4 מ״ג 74.7 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 185.0 מ״ג 1110.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    216
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 216.2 קק״ל 1297.3 קק״ל
    פחמימות 31.6 גרם 189.5 גרם
    שומן 0.2 גרם 1.5 גרם
    נתרן 5.5 מ״ג 33.3 מ״ג
    חלבון 0.6 גרם 3.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.5 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 12.4 מ״ג 74.7 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 185.0 מ״ג 1110.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
67 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מוזגים לסיר את היין, הברנדי, הסוכר, האגוז המוסקט, תמצית הוניל, הקינמון, הציפורן והאניס. מערבבים, מביאים לרתיחה עדינה, מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה.
  2. מוסיפים את הפירות החתוכים ומבשלים יחד עוד 10 דקות.
  3. טועמים ומתקנים תיבול (סוכר, מעט מים אם צריך).
  4. מוזגים לקערת הגשה או לכוסות ונהנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סנגריה חמה – משקה יין אדום חם וחורפי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (20)

Avatar

    Avatar
    שקד

    יש בסיס טוב למתכון, אבל הוא דורש שינויים. הכנתי 1 ל1 כמו שהיה כתוב. לטעמי יצא מתוק מדי, הייתי מורידה את הסוכר בחצי מהכמות. הכנתי בקבוק אחד עם כמות הפרות שהמליצו פה. לדעתי כמות הפירות מתאימה ל2 בקבוקים. תעשו את ההתאמות לבד. ובקבוק אחד מתאים ל5 מנות בערך, לא 6.

    Avatar
    חגית

    אפשר להכין בלילה לבוקר שלמחרת?

      Avatar
      מערכת Foody

      מומלץ להכין לפני ההגשה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות