באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

מתכון לקרפ במילוי שוקולד

מביאים את הדוכן בקניון הביתה למכשיר הנינג'ה שלכם - מתכון לקרפ ביתי במילוי שוקולד שהילדים ירצו לאכול במיידי
מביאים את הדוכן בקניון הביתה למכשיר הנינג'ה שלכם - מתכון לקרפ ביתי במילוי שוקולד שהילדים ירצו לאכול במיידי
  • Studio R.Y
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    358
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 357.8 קק״ל 1789.2 קק״ל
    פחמימות 43.4 גרם 217.1 גרם
    שומן 16.4 גרם 82.0 גרם
    נתרן 437.2 מ״ג 2186.2 מ״ג
    חלבון 10.4 גרם 52.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 8.9 גרם 44.3 גרם
    כולסטרול 124.0 מ״ג 619.8 מ״ג
    סידן 121.1 מ״ג 605.5 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 230.5 מ״ג 1152.3 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    358
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 357.8 קק״ל 1789.2 קק״ל
    פחמימות 43.4 גרם 217.1 גרם
    שומן 16.4 גרם 82.0 גרם
    נתרן 437.2 מ״ג 2186.2 מ״ג
    חלבון 10.4 גרם 52.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 8.9 גרם 44.3 גרם
    כולסטרול 124.0 מ״ג 619.8 מ״ג
    סידן 121.1 מ״ג 605.5 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 230.5 מ״ג 1152.3 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בלינצ'ס ופנקייקים
Studio R.Y
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרפים

מילוי והגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי הקרפ בקערה עד לקבלת תערובת נוזלית יחסית.
  2. מפעילים את הניג׳ה גריל על מצב ׳מחבת׳ ב-200 מעלות. לאחר החימום הראשוני של המכשיר מורחים מעט חמאה/שמן, ומוזגים חמישית מהבלילה באופן שמכסה את כל שטח המחבת בשכבה דקה.
  3. סוגרים את המכשיר ומטגנים משני הצדדים למשך כ-2 דקות מכל צד עד לקבלת גוון זהוב קל (לא לטגן יתר על המידה כדי שלא יהפוך קריספי מדי.
  4. מעבירים את הקרפ המוכן למשטח עבודה, מורחים בממרח שוקולד, מוסיפים את התוספות שבא לכם (אנחנו בחרנו בשוקולד לבן), מקפלים מעט בצדדים ומגלגלים את הקרפ בעודו חם (כדי שהשוקולד הלבן שבליבת הקרפ יימס גם כן).
  5. מגישים עם סירופ שוקולד/אבקת סוכר או פירות לפי העדפה אישית, אפשר גם להתפנק עם קצפת. בתיאבון


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתכון לקרפ במילוי שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות