מתכון של קראנץ’ קורנפלקס ששובר את הרשת

אתם לא מצליחים להשיג קראנץ' קורנפלקס? הכינו לכם אחד לבד בבית. מתכון לטרנד ששובר את הרשת, מודים שהופתענו לגלות שהרבה יותר קל להכין את זה משחשבנו! תהנו
אתם לא מצליחים להשיג קראנץ' קורנפלקס? הכינו לכם אחד לבד בבית. מתכון לטרנד ששובר את הרשת, מודים שהופתענו לגלות שהרבה יותר קל להכין את זה משחשבנו! תהנו
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
259 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 8 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    683
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 682.5 קק״ל 4094.8 קק״ל
    פחמימות 59.1 גרם 354.7 גרם
    שומן 49.2 גרם 295.1 גרם
    נתרן 65.2 מ״ג 391.1 מ״ג
    חלבון 327.8 גרם 1966.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 28.9 גרם 173.2 גרם
    כולסטרול 105.5 מ״ג 633.0 מ״ג
    סידן 154.2 מ״ג 925.3 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 21.7 מ״ג
    אשלגן 227.8 מ״ג 1366.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 8 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    683
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 682.5 קק״ל 4094.8 קק״ל
    פחמימות 59.1 גרם 354.7 גרם
    שומן 49.2 גרם 295.1 גרם
    נתרן 65.2 מ״ג 391.1 מ״ג
    חלבון 327.8 גרם 1966.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 28.9 גרם 173.2 גרם
    כולסטרול 105.5 מ״ג 633.0 מ״ג
    סידן 154.2 מ״ג 925.3 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 21.7 מ״ג
    אשלגן 227.8 מ״ג 1366.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
259 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קראנץ' שוקולד

גלידה

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את קראנץ’ השוקולד: טוחנים במעבד מזון או בשקית עם מערוך את הקורנפלקס ממרכיבי הקראנץ׳ וממיסים אותו יחד עם שוקולד הלבן והדבש על בן מארי (מניחים את המרכיבים בקערה שמונחת על סיר עם מים בהרתחה עם להמסה).
  2. במגש קטן, מרופד נייר אפייה יוצקים בעזרת כפית מדליונים של הקראנץ, מיד מניחים מקלות של ארטיק על המדליון, מהדקים בעדינות ויוצקים עוד חצי כפית קראנץ׳ על המקל.
  3. מכניסים את הקראנץ׳ למקרר עד לשימוש.
  4. מכינים את הגלידה: בקלחת מוזגים חצי מכמות השמנת (250 מ״ל) יחד עם הקורנפלקס ומביאים לרתיחה.
  5. מיד מסננים לקערה, מוסיפים דבש ומכניסים למקרר עד שהשמנת קרה לחלוטין.
  6. לאחר ששמנת הקורנפלקס התקררה, במיכל נוח להקצפה מקציפים את מחצית השמנת שנותרה (250 מ״ל), לאחר קבלת קצפת במרקם יוגורט מוסיפים את השמנת עם הקורנפלקס ומקציפים במעט.
  7. את קראנץ’ הקורנפלקס מוציאים מהמקרר ומסדרים בתבנית סיליקון בצורת ארטיק.
  8. יוצקים את השמנות המוקצפות לתוך התבנית.
  9. מכניסים את התבנית למקפיא למשך לילה (מינימום 6 שעות).
  10. מצפים את הגלידה: לאחר הקפאה מלאה, מרסקים מעט קורנפלקס ומכניסים לקערית יחד עם שוקולד לבן, ממיסים על בן מארי ומעבירים לכוס בגובה הארטיק.
  11. מפרידים את הארטיק מהתבנית ומיד מכניסים לכוס עם השוקולד, בתנועה זריזה ומלאה, טובלים את הארטיק, מוציאים ונותנים לשוקולד לטפטף.
  12. מניחים את הארטיקים המצופים על נייר אפייה ומכניסים למקפיא למשך שעה מינימום.
גלידת קראנץ' קורנפלקס2
גלידת קראנץ’ קורנפלקס. צילום: רובי מיכאל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      כיף ממש לקרוא, תודה!

    Avatar
    אני

    הכנתי יצא פצצה, תודה על המתכון! 🙂

    Avatar
    יפית

    מתכון לא טוב… אחרי שהמסתי את השוקולד לצפות את הארטיק הציפוי לא נדבק ניסיתי 3 פעמיים מבאס ממש בנוסף הארטיק מתוק מידי

      Avatar
      מערכת Foody

      היי יפית, צריך שהארטיק יהיה ממש ממש קפוא כדי שהוא יהיה מצופה באופן טוב ותקין. בנוגע למתיקות – אפשר להפחית בכמות הדבש בגלידה או להחליף את הקורנפלקס בקורנפלקס נייטרלי לא מצופה סוכר

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות