נאצ’וס אפויים עם גבינות וסלסה

מנה דרום אמריקאית של נאצ'וס אפויים תוצרת בית עם גבינות שמוגשים עם המון תוספות שוות. הכי כיף לאכול כולם יחד ישירות מצלחת ההגשה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    19

מצרכים

צ'ילי מוחמץ

נאצ'וס

סלסת עגבניות

תוספות

אופן הכנה

  1. פורסים דק את הצ’ילי. מגררים על הפומפיה את גבינת הקשקבל. קוצצים ומסננים את העגבניות. כותשים את השום. סוחטים את מיץ הליים. קוצצים את הכוסברה והבצל מסננים ושוטפים את השעועית האדומה. מסננים את התירס. מגלענים את האבוקדו ומועכים במזלג.
  2. יוצקים את השמן בסיר ומביאים לרתיחה. חותכים את הטורטיות למשולשים ומטגנים עד שישחימו.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  4. מכינים את הצ’ילי: מערבבים היטב את חומרי הצ’ילי המוחמץ עד להמסת הסוכר והמלח ומניחים בצד ל-15 דקות.
  5. עורמים שכבות של הנאצ’וס בתבנית ומפזרים מעל את הגבינה. אופים במרכז התנור כ-5 דקות או עד שהנאצ’וס פריכים, והגבינה נמסה.
  6. מכינים את הסלסה: מערבבים בקערה את כל חומרי הסלסה.
  7. מוציאים את הנאצ’וס מהתנור ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מסביב ומעל את הסלסה, הצ’ילי המוחמץ, השמנת החמוצה, הבצל הסגול, השעועית, התירס והאבוקדו. מגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 1471.3 קק״ל 5885.2 קק״ל
פחמימות 124.4 גרם 497.4 גרם
שומן 83.3 גרם 333.0 גרם
נתרן 2500.2 מ״ג 10000.8 מ״ג
חלבון 41.0 גרם 163.9 גרם
סיבים תזונתיים 26.2 גרם 104.8 גרם
שומן רווי 34.0 גרם 135.8 גרם
כולסטרול 142.0 מ״ג 568.0 מ״ג
סידן 895.8 מ״ג 3583.2 מ״ג
ברזל 5.1 מ״ג 20.4 מ״ג
אשלגן 7089.2 מ״ג 28356.9 מ״ג
אבץ 12.0 מ״ג 47.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody