לא תתאכזבו: ניוקי עם עוף צלוי ברוטב ים תיכוני

כשמחפשים ארוחה מהירה ולא מסובכת, בשיטת הכל בתבנית אחת - זה הפתרון. ניוקי עם עוף צלויים יחד בתנור ברוטב ים תיכוני משגע שכולם מבקשים ממנו תוספת
כשמחפשים ארוחה מהירה ולא מסובכת, בשיטת הכל בתבנית אחת - זה הפתרון. ניוקי עם עוף צלויים יחד בתנור ברוטב ים תיכוני משגע שכולם מבקשים ממנו תוספת
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    137
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 136.6 קק״ל 1365.8 קק״ל
    פחמימות 29.7 גרם 297.3 גרם
    סוכר 6.4 גרם 63.9 גרם
    שומן 0.5 גרם 4.8 גרם
    נתרן 696.7 מ״ג 6967.4 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 36.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 30.6 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.0 מ״ג 330.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 361.5 מ״ג 3615.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    137
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 136.6 קק״ל 1365.8 קק״ל
    פחמימות 29.7 גרם 297.3 גרם
    סוכר 6.4 גרם 63.9 גרם
    שומן 0.5 גרם 4.8 גרם
    נתרן 696.7 מ״ג 6967.4 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 36.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 30.6 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.0 מ״ג 330.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 361.5 מ״ג 3615.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


 אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  2. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותה קלות.
  3. שמים בקערת ערבוב גדולה את העוף, הבצל, השום, השעועית והעגבניות.

    ניוקי עם עוף1
    מוסיפים את הרוטב לקערה עם העוף והירקות

  4. מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב במשך כמה דקות עד שכל תכולת הקערה מכוסה ברוטב.
  5. מעבירים את העוף והירקות לתבנית ומשטחים.
  6. צולים בתנור במשך כ-25 דקות.

    ניוקי עם עוף2
    מפזרים את הניוקי המבושל בתבנית

  7. מבשלים את הניוקי במים רותחים במשך כ-5 דקות עד שהם צפים. מסננים.
  8. מוציאים את התבנית מהתנור, מוסיפים את הניוקי ומערבבים.
  9. מחזירים את התבנית לתנור ואופים במשך 15 דקות נוספות, עד שהעוף מוכן והירקות רכים.
  10. מוציאים מהתנור ומגישים מיד.

    ניוקי עם עוף3
    ניוקי עם עוף. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לא תתאכזבו: ניוקי עם עוף צלוי ברוטב ים תיכוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות