רקע ברימאג

סופגניות תלושותי אפויות ורכות לחג החנוכה

אור בן אוליאל מציע את הגרסה שלו לסופגניות! סופגניות תלוש-אותי רכות, אפויות בתנור, במילויים שאוהבים
אור בן אוליאל מציע את הגרסה שלו לסופגניות! סופגניות תלוש-אותי רכות, אפויות בתנור, במילויים שאוהבים
  • אור בן אוליאל
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-45 דק׳
  • קלוריות
    266
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 266.4 קק״ל 4263.2 קק״ל
    פחמימות 47.6 גרם 761.4 גרם
    שומן 4.2 גרם 67.0 גרם
    נתרן 129.1 מ״ג 2065.6 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 53.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 19.2 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 35.0 גרם
    כולסטרול 27.2 מ״ג 435.2 מ״ג
    סידן 22.1 מ״ג 353.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 70.0 מ״ג 1120.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-45 דק׳
  • קלוריות
    266
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 266.4 קק״ל 4263.2 קק״ל
    פחמימות 47.6 גרם 761.4 גרם
    שומן 4.2 גרם 67.0 גרם
    נתרן 129.1 מ״ג 2065.6 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 53.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 19.2 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 35.0 גרם
    כולסטרול 27.2 מ״ג 435.2 מ״ג
    סידן 22.1 מ״ג 353.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 70.0 מ״ג 1120.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סופגניות

מילוי

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מכניסים את כל המרכיבים לתוך מיקסר עם וו לישה על מהירות נמוכה למשך 10 דקות.
  2. מתפיחים למשך שעה או עד הכפלת נפח.
  3. מחלקים ל-16 כדורים במשקל של 50 גרם (גדול מעט מכדור פינג פונג) ומניחים על גבי תבנית מכוסה בנייר אפייה.
  4. מתפיחים למשך 40 דקות נוספות.
  5. מחממים תנור לחום של 175 מעלות ואופים במשך 18 דקות או עד הזהבה.
  6. ממלאים את הסופגניות: ניתן למלא בריבת תות באמצעות שק זילוף וצנתר מילוי ארוך וחד, או לחתוך באמצע ולמרוח בממרח שוקולד או בריבת חלב או להשאיר את הסופגניות ריקות - טעים בטירוף גם כך.
  7. מגישים את הסופגניות: מפזרים מעל אבקת סוכר ואוכלים מיד כשהן טריות, חמימות ורכות.

    סופגניות תלוש אותי
    חנוכה שמח! צילום: אור בן אוליאל

סופגניות תלוש אותי 2
סופגניות תלוש אותי. צילום: אור בן אוליאל

רוצים מתנה מושלמת לחנוכה? לחצו כאן והיא שלכם!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר לוותר על אבקת החלב.

    Avatar
    ורד

    האם להוסיף את השמרים כמו שהם לתערובת, או להעביר אותם תהליך התססה?

      Avatar
      Foody Foody

      מוסיפים את השמרים כמו שהם.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות