סופלה שוקולד של קרין גורן ואור בן אוליאל

אור בן אוליאל וקרין גורן מכינים קינוח זריז, קל הכנה, טעים ומושחת: סופלה שוקולד. רק 6 מרכיבים, 10 דקות עבודה ויש לכם קינוח שוקולדי טעים וחם
אור בן אוליאל וקרין גורן מכינים קינוח זריז, קל הכנה, טעים ומושחת: סופלה שוקולד. רק 6 מרכיבים, 10 דקות עבודה ויש לכם קינוח שוקולדי טעים וחם
  • קרין גורן
שמרו
כשר
31 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    568
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 568.2 קק״ל 2272.9 קק״ל
    פחמימות 56.1 גרם 224.6 גרם
    שומן 32.1 גרם 128.6 גרם
    נתרן 118.5 מ״ג 474.2 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 25.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 13.8 גרם 55.2 גרם
    כולסטרול 202.7 מ״ג 810.8 מ״ג
    סידן 48.3 מ״ג 193.2 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 176.9 מ״ג 707.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    568
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 568.2 קק״ל 2272.9 קק״ל
    פחמימות 56.1 גרם 224.6 גרם
    שומן 32.1 גרם 128.6 גרם
    נתרן 118.5 מ״ג 474.2 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 25.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 13.8 גרם 55.2 גרם
    כולסטרול 202.7 מ״ג 810.8 מ״ג
    סידן 48.3 מ״ג 193.2 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 176.9 מ״ג 707.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור

סופלה שוקולד הוא ככל הנראה אחד הקינוחים הכי פופולריים במסעדות. הוא שוקולדי, חם, מפנק וקשה לעמוד בפניו. מה אם נאמר לכם שאתם לא חייבים לצאת למסעדה כדי לאכול אותו? אור בן אוליאל מלמד את קרין גורן איך הוא מכין סופלה שוקולד ב-10 דקות. בכל פעם לפני שבאים אליו אורחים הביתה, הוא מכין להם את אחד הקינוחים הכי מושחתים שיש – ועכשיו גם אתם יכולים.

נראה לכם מסובך? חוששים שזה לוקח זמן? כבר אמרנו לכם שכל הסיפור ייקח לכם 10 דקות הכנה בלבד? (זה פחות או יותר הזמן שייקח למלצר להביא לכם סופלה שוקולד במסעדה, רק שבבית תוכלו להכין יותר ממנה אחת ויותר בזול).

את הסופלה אפשר להגיש עם פירות יער, תות שדה, גלידת וניל – ואוכלים אותו מיד, חם מהתנור.

שימו לב להמלצה של אור וקרין, תוותרו על הכפית, תלכו ישר על כף.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
31 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סופלה שוקולד

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-185 מעלות טורבו.
  2. מקציפים במיקסר סוכר וחלבונים כ-3 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת קרם לבן סמיך.
  3. במקביל ממיסים במיקרוגל את החמאה והשוקולד.
  4. מוסיפים לקערת המיקסר עם קצף החלבונים חלמונים, שוקולד, חמאה מומסת, קורנפלור ואבקת אפייה ומקציפים בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. יוצקים 3/4 כמות קרם לעטרות נייר לסופלה או לכלים אישיים לברולה או לתבנית/כלי אחד גדול לקבלת עוגת סופלה.
  6. אופים כ 10-12 דקות.
רק 10 דקות עבודה
רק 10 דקות עבודה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סופלה שוקולד של קרין גורן ואור בן אוליאל

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Michal Magen

תגובות (43)

Avatar

    Avatar
    Itzik Savil

    עשיתי לפי ההוראות והסופלה פשוט נפל לי במרכז, לא יצא לי כמו סופלה של מסעדות שהשוקולד נוזל מהמרכז שלוקחים ביס. למה ?

    Avatar
    Rina Sh

    היי יש כל כך הרבה מתכונים של קארין גורן של סופלה במה כדאי לבחור ?

      Avatar
      מערכת Foody

      פשוט לנסות כל פעם אחד אחר עד שמוצאים את זה שהכי אוהבים ((: בהצלחה!

    Avatar
    Keren Mor

    האם ניתן להכין את הבלי לה בבוקר ולהשאירה במקרר עד להכנתה בערב?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא מומלץ. סוד הקסם של סופלה הוא בתפיחתה של הבלילה בתנור מקצף הביצים שבבלילה. אם הבלילה תחכה במקרר, בועות האויר שבקצף תצאנה והסופלה לא יתפח.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות