סופלה שוקולד

אור בן אוליאל וקרין גורן מכינים קינוח זריז, קל הכנה, טעים ומושחת: סופלה שוקולד. רק 6 מרכיבים, 10 דקות עבודה ויש לכם קינוח שוקולדי טעים וחם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    7

מצרכים

סופלה שוקולד

קישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-185 מעלות טורבו.
  2. מקציפים במיקסר סוכר וחלבונים כ-3 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת קרם לבן סמיך.
  3. במקביל ממיסים במיקרוגל את החמאה והשוקולד.
  4. מוסיפים לקערת המיקסר עם קצף החלבונים חלמונים, שוקולד, חמאה מומסת, קורנפלור ואבקת אפייה ומקציפים בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. יוצקים 3/4 כמות קרם לעטרות נייר לסופלה או לכלים אישיים לברולה או לתבנית/כלי אחד גדול לקבלת עוגת סופלה.
  6. אופים כ 10-12 דקות.
רק 10 דקות עבודה
רק 10 דקות עבודה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 558.4 קק״ל 2233.7 קק״ל
פחמימות 56.1 גרם 224.4 גרם
שומן 31.3 גרם 125.2 גרם
נתרן 63.2 מ״ג 253.0 מ״ג
חלבון 5.7 גרם 22.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.2 גרם
שומן רווי 13.7 גרם 54.6 גרם
כולסטרול 181.9 מ״ג 727.6 מ״ג
סידן 46.7 מ״ג 186.8 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״ג
אשלגן 173.0 מ״ג 691.8 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (32)

    Avatar
    ערן

    במצרכים לא מופיע קמח אך בהוראות מופיע קמח.

      Avatar
      Foody Foody

      היי, אין במתכון קמח. אך ורק קורנפלור. תודה על התגובה ושבוע טוב(:

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody